ye-logo.v1.2

Літо серед зими: у Хмельницькому презентували виставку фотографій присвячену теплій порі року

Культура 2619
Виставка дії у сервісному центрі ПАТ "Хмельницькобленерго"
Виставка дії у сервісному центрі ПАТ "Хмельницькобленерго". Фото: автора

Автор фотографій – Микола Шафінський.

Сьогодні, 8 лютого, у сервісному центрі ПАТ "Хмельницькобленерго" відбулося відкриття фотовиставки "Спогади про літо" Миколи Шафінського. Окрім того, відомий хмельницький художник і фотограф презентував серію власних плакатів присвячених темі захисту природи. Презентована виставка побудована на контрасті, бо поряд із світлинами гарної, не зруйнованої природи висять плакати, які нарікають на тих, хто руйнує ту красу.

Микола Антонович розповідає, що за стіну у сервісному центрі підприємства відповідає понад 10 років. Саме на ній час від часу розміщувались роботи митців різних жанрів. Сьогодні вирішив презентувати і свої напрацювання.

«Я відкривав виставки багато разів, це були люди від відомих художників і до дітей. Але буває такий момент, коли набралося стільки матеріалу, якого хочеться показати, поділитися своїм мистецтвом. Виникла ідея, взимку, коли погода не дуже хороша, подарувати людям, відвідувачам сервісного центру, частину радості, відволіктися і повернутися в літо. Тому й виставка має назву «Спогади про літо»»,- зазначає Микола Шафінський.

За його словами, знайомство з фотографією в нього почалось почалося 38 років тому, коли друг подарував фотоапарат після народження дочки. З того часу захопився фотографуванням і не розлучається з цією справою.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую