FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
24 Липня, 2024

На правах реклами Зустрічайте концерт Олега Винника в Хмельницькому

Містер Щастя, як відомий фанатам Олег Винник, знову запрошує шанувальників своєї творчості на концерт

Як завжди про місця, слід подбати заздалегідь, адже не кожен артист здатний зібрати аншлаги в Палаці «Україна» тричі поспіль. А блакитноокий красень може похвалитися і цим. Причому справа не тільки в красі та харизмі артиста, але і в його професіоналізмі. Тільки на живому концерті, можна повністю відчути всю глибину та красу голосу вокаліста.

Олег Винник вже давно підкорив серця українських жінок, завдяки своїй індивідуальності та сценічній чарівності. А енергія його пісень на тривалий час забезпечує окриленість і радість.

Всього за кілька років він став найпопулярнішим солістом країни. За цей досить короткий період Олег Винник встиг випустити 4 альбоми, а тринадцять його пісень стали популярними кліпами в Україні і не тільки.

Секрет успіху його творчості полягає в піснях, які підкорюють своєю простотою і душевністю. Уже з перших мелодій співак з глядачем «на ти», про що свідчать назви композицій: «Не ти», «Лише ти одна», «Хто тобі сказав», «Лише для тебе».

Особливу популярність отримали його хіти, в яких розгортається справжня історія, палає вулкан почуттів і переживань: «Вовчиця», «Ніно», «Ангел».

Артист дивує не тільки яскравими композиціями, а й неповторними шоу-програмами. Олег Винник ретельно продумує і готує унікальні сценографії, що дозволяють створити неповторну атмосферу, в яку занурюється весь зал. Крім хітів, співак завжди готовий дивувати своїх фанатів новими композиціями, а також спеціальними сюрпризами, як, наприклад, зарубіжними гостями.

Тому якщо ви втомилися і хочете відпочити душею і серцем, не пропустіть шансу зустріти свого кумира на сцені. Вас обов'язково чекає приготовлена приголомшлива програма, сюрпризи від організаторів, і улюблені пісні від відомого співака.

Не пропустіть свій шанс отримати щасливий квиток.

Квитки на концерт у Хмельницькому https://khm.kontramarka.ua/ru/oleg-vinnik-ti-v-kursi-hmelnickij-45139.html

Квитки на концерт в Івано-Франківську https://if.kontramarka.ua/ru/oleg-vinnik-ti-v-kursi-ivanofrankivsk-45307.html