FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
25 Липня, 2024

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 30 липня - 5 серпня

Кожен знайде собі подію до смаку. Фото: maisonslash.be

Програма заходів.

З початком останнього місяця літа у Хмельницький приїде цирк. Шатро розкладуть у парку Чекмана, де відвідувачам обіцяють організувати галактичні пригоди.

У понеділок на майданчику біля кінотеатру Шевченка проведуть інформаційну акцію до Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми. У п'ятницю в нашому місті пройде «Family fest» до Всесвітнього тижня грудного вигодовування. Для учасників заходу підготують незвичні завдання, які оцінюватимуть судді.

Крім того, не обійдеться без корисних тренінгів, де бізнесменам розкажуть про нові можливості, а жінок навчать знаходити шлях до себе.

Також не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм" і міжнародний проект «Сергій Параджанов. Імпресія дотику», створений з нагоди 45-річчя кінострічки «Тіні забутих предків». У музеї історії міста експонується виставка робіт «Райські мелодії подільського візерунку». У музеї-студії фотомистецтва демонструють виставку одесита Олега Куцького «Довга дорога…». У «Галереї на Проскурівській» діє виставка Анастасії Сабадах "ДЕРЕ?ВНЯ"

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижня у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (30 липня)

Фото: 24tv.ua

Інформаційна акція «Лабіринт можливостей»

Із метою відзначення в області Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми відбудеться інформаційна акція «Лабіринт можливостей», у якій візьмуть участь фахівці Хмельницького обласного, міського центрів зайнятості та Хмельницької районної філії ОЦЗ.

Коли: 11:00

Де: Майданчик біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Вівторок (31 липня)

Фото: leviathandigital.com

Презентація курсу "Програмування на PHP"

Запрошують відвідати презентацію курсу, познайомитись із ментором Романом Слободенюком та послухати про розробку на РНР.

Коли: 18:30

Де: Avivi It Academy, вул. Подільська, 109

Вартість: безкоштовно

Середа (1 серпня)

 Фото: з архіву

Виставка Олега Куцького «Довга дорога…»

Олег Васильович показує Україну на світлинах усьому світу, його роботи репрезентують наше життя з різних боків. «Довга дорога», зібрала разом роботи з різних серій. Тут є моменти зафіксовані в 60-70 роках, а є такі, що в цьому році. Тобто сьогоднішня виставка – це своєрідний фотографічний шлях автора.

Коли: 9:00-18:00

Де: Хмельницький музей-студія фотомистецтва, вул. Проскурівська, 56

Вартість: 12 грн - для дорослих, 10 грн - для студентів, 8 грн - для учнів

Четвер (2 серпня)

Фото: horrorshow.rolka.su

Цирк "Космічні мрії "

Галактичні пригоди вже зовсім поруч. Не пропустіть можливість вперше поринути у космічні пригоди та запалити зірки разом із міжгалактичним цирком Рів’єра! Космічні герої чекають.

Коли: 18:00

Де: Парк культури та відпочинку ім. М. Чекмана.

Вартість: уточнювати за телефоном

П'ятниця (3 серпня)

 

Фото: ukrhealth.net

Family fest

Фестиваль Family fest пройде в рамках Всесвітнього тижня грудного вигoдовування. Всесвітній Тиждень грудного вигодовування - це щорічна міжнародна акція, яка проводиться у більшості країн світу в перший тиждень серпня. Мета заходу - привернути увагу суспільства та наголосити на важливості підтримки грудного вигодовування на всіх рівнях: родини, гродмади, системи охорони здоров'я, роботодаців, суспільства та держави. Створити дружню, підтримуючу атмосферу для жінок, які годують грудьми, та їхніх родин. У нас проходитимуть незвичайні змагання, які будуть судити справжні судді.

Коли: 16:00

Де: Приватний освітній центр "Простір", вул. Зарванська, 3

Вартість: безкоштовно

Тренінг "Відкриті дані для бізнесу. Нові можливості"

Тренінг організовує Інформаційно-аналітичний центр при Агенції сталого розвитку “АСТАР”. Розвиток бізнесу на основі відкритих даних великою мірою залежить від наявності, різноманіття та якості самих даних. Якість даних продовжує залишатись викликом і для України, і для інших країн світу, проте кількість доступних наборів відкритих даних в Україні щорічно збільшується. Про те, як компанії чи стартапу використати зростаючий тренд відкритих даних на свою користь, розповість тренер із відкритих даних у проекті TAPAS Андрей Гнап.

Коли: 14:00

Де: Агенція сталого розвитку "АСТАР", вул. Героїв Майдану, 38

Вартість: 200 гривень

Кіноперегляд просто неба

У мистецькому дворику дивитимуться фільм просто неба. Запрошують усіх охочих.

Коли: 21:00

Де: Мистецький дворик ДМШ №1 ім. М. Мозгового, вул. Проскурівська, 18

Вартість: безкоштовно

Субота (4 серпня)

Фото: alcance.com.uy

Ранкова йога на ДАХу

Це нагода побачити пробудження природи, безмежну велич ранкового сонця та відчути на собі його обійми в улюблених асанах. Обов'язково з собою мати килимок. Заняття проводяться за відсутності дощу.

Коли: 8:00

Де: ДАХ, Агенція сталого розвитку "АСТАР", вул. Героїв Майдану, 38

Вартість: 50 гривень

Арт-терапевтичний тренінг "Шлях до себе. Відтінки моєї жіночності"

Тренінг допоможе розкрити відтінки вашої жіночності. Будуть використовуватися цікаві арт-терапевтичні техніки: учасниці малюватимуть, гратимуть з метафоричними асоціативними картами. Відвідувачки отримають унікальний досвід знайомства зі своєю внутрішньою жінкою що дасть можливість краще зрозуміти свій внутрішній світ і навчитися виражати свою жіночність.

Коли: 11:00

Де: м. Хмельницький

Вартість: 250 гривень

Неділя (5 серпня)

Фото: ropejumping.lviv.ua

Стрибки з мосту в Кам'янці-Подільському

Стрибки здійснюються з найвищого мосту в Україні - "Стрімка лань". Його висота 53 метри. Фото стрибків безкоштовно.

Коли: 11:00

Де: м. Кам'янець-Подільський.

Вартість: 290 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку info@ye.ua, або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.