ye-logo.v1.2

Відомий подільський краєзнавець відсвяткував 55-літній ювілей

Культура 3503

Слова вдячності, побажань та захоплення лунали сьогодні для іменинника Володимира Захар’єва.

Сьогодні, 17 вересня, відзначає свій 55-літній ювілей відомий на Поділлі археолог, краєзнавець, письменник, журналіст та голова обласного осередку Всеукраїнської творчої спілки «Конгрес літераторів України» Володимир Захар’єв.

Завдяки цьому наполегливому чоловікові, унікальна історична постать графа Мархоцького не була захована у віках. Попри труднощі, Володимир Захар’єв відкрив музей, присвячений графу, створив наукову структуру, яка досліджує його життя і діяльність. А ще він – журналіст, який свого часу працював власним кореспондентом газети «Є». Він – археолог, адже є учасником та керівником багатьох археологічних експедицій. Він – письменник та краєзнавець, автор наукових книжок та досліджень.

Сьогодні усі ті, хто хотів привітати Володимира Анатолійовича, зібралися у читальному залі Хмельницької обласної бібліотеки. 

Привітати ювіляра прийшло багато друзів та знайомих.

На творчій зустріч під назвою «Знайомство зблизька» присутні почули про дитинство Володимира, про його творчий шлях та нелегку працю на ниві археології. Друзі та знайомі, які прийшли на зустріч, пригадували разом з ювіляром різні життєві ситуації, які їм доводилося пережити. Загалом, творча зустріч нагадувала більше теплі посиденьки з рідними людьми.

  

Дарували Володимиру Анатолійовичу багато подарунків - від вишиванки і до м'якої іграшки...

Щиро радів Володимир Анатолійович подарункам, які йому дарували присутні. Представники міської ради презентували ювіляру вишиванку, яку Володимир відразу приміряв. Від Конгресу літераторів України наш земляк отримав літературну премію імені Юрія Каплана, а близький друг здійснив давню мрію ювіляра – подарував йому фотоапарат.

Сьогодні у ювіляра здійснилася мрія - він отримав у подарунок цифровий фотоапарат.

Саме сьогодні, у день свого 55-літнього ювілею, Володимир Захар’єв презентував автобіографічну книгу:

«Про мою біографію ви можете прочитати в книгах, які випустив Олександр Григоренко до мого 50-річчя. А сьогодні я хочу презентувати книгу «Дієвий ентузіаст іноватор», яка показує, що я зробив за останні п’ять років свого життя. Допоміг її створити журналіст Валерій Грушко. Разом ми спробували зробити та наповнили цю книгу не лише сухими фактами, а й фотографіями та цікавими врізками. Мій знайомий Сергій Шпаковський сказав, що в цій книзі написано про трьох. Але так я живу, таким народився… І поки я є, поки слава Богу живий, давайте використовувати можливості, які Господь нам дає на користь місту, на користь області…»

На творчій зустрічі Володимир Захар'єв презентував книгу «Дієвий ентузіаст іноватор».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую