FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
30 Квітня, 2024

Судді "Танців з зірками" розкритикували Лесю Нікітюк за ча-чу в латексному костюмі

Леся та Максим стали ожившими Барбі і Кеном. Фото: 1plus1.ua

Хмельничанка отримала найнижчі бали від журі.

Вчора, в останній день вересня, на екрани вийшов шостий прямий ефір шоу «Танці з зірками» на каналі 1+1. Серед пар, які продовжують змагатися за звання кращого танцюриста – відома телеведуча родом з Хмельницького Леся Нікітюк.

Цього разу ефір проходив під назвою «Танці з дітьми». Дев'ять пар поринули у світ дитинства і казок, поділилися з телеглядачами своїми спогадами з юності, дитячими фото і особистими історіями.

Леся Нікітюк разом з Максом Єжовим вчергове останніми вийшли на паркет, вбравшись в образи Барбі та Кена. Їхніми партнерами під час виступу стали 6-річний Микита і 5-річна Діана. Всі четверо вони виконали запальну ча-чу.

Члени журі досить жорстко відгукнулися про виступ хмельничанки. Як сказала Катерина Кухар, Леся й сама не станцювала і дітям не дала цього зробити. «Гумор – це чудово, мотивація – добре, але ж на шостому ефірі танцювати, як на першому… Мені здається, ви занадто рано почали думати про кубок», - додала суддя.

Водночас Влад Яма знову зробив зауваження ногам телеведучої. «Дуже весело, дуже на приколі. Ще б коліна випрямляли – і ціни б вам не було. Лесю, не вистачає швидкості в ногах, дуже все повільно. Кайфу поки що більше, ніж техніки», - сказав він.

За результатами голосування журі, пара опинилася на останній сходинці турнірної таблиці разом з Оксаною Марченко. Але в зону ризику Леся не потрапила завдяки активному голосуванню глядачів. А шоу на цьому етапі покинула Аніта Луценко.

Читайте також: Леся Нікітюк на "Танцях з зірками" розповіла, як потрапила в шоу-бізнес