ye-logo.v1.2

Леся Нікітюк на "Танцях з зірками" розповіла, як потрапила в шоу-бізнес

Культура 4846
Пара виконала танго під пісню Bob Sinclar "Kiss My Eyes"
Пара виконала танго під пісню Bob Sinclar "Kiss My Eyes". Фото: з Ютубу

Свою історію вона показала в гумористичному танго.

Вчора, 23 вересня, вийшов черговий випуск шоу «Танці з зірками» на каналі 1+1. Цього разу на паркеті виступили десять пар. Серед них відома телеведуча, хмельничанка Леся Нікітюк разом з танцюристом Максом Єжовим. Вже третій тиждень поспіль вони завершували виступи українських зірок. Цього разу парі випало станцювати танго.

Темою ефіру став «Рік, який змінив моє життя». Тому знаменитостям довелося поділитися особливими історіями з життя, які для них стали доленосними. У сюжеті перед виходом на паркет телеведуча зізналася, що для неї роковим став 2012 рік, коли вона влаштувалася працювати на шоу "Голос країни".

«Я працювала старшим реквізитором. Було круто, але я мріяла бути на сцені. Я ходила на кастинги по всіх телеканалах. І одного разу одна з продюсерів сказала: Леся – телеведуча? Вона ж техперсонал, - згадала хмельничанка. - Ці слова стали поштовхом для мене досягати своєї мети, не дивлячись ні на що. Пройшло шість років і я повернулася в цей самий павільйон, але вже в якості учасниці».

Вчора танцювальна пара Леся та Максим виконали пристрасне танго, але з гумористичним сюжетом. І хоча публіка в залі підтримала їх бурними оплесками, члени жюрі вказали на технічні недоліки виступу.

«Сьогодні на паркеті я побачила дуже довгі та гарні ноги, але ними ще потрібно навчитися вдало керувати, - зазначила Катерина Кухар. - Але я, певне, одна з небагатьох, хто знав, як вам важко сьогодні було вийти і станцювати. Для мене ви герой». До слова, незадовго до початку ефіру Леся Нікітюк повідомила на своїй сторінці Інстаграм, що у неї помер рідний дядько.

Водночас Влад Яма пожартував, що виявляється, в шоу-бізнес можна потрапити не тільки через ліжко, але й через торшер. «Реально сильний виступ був у вас минулого тижня. Сьогодні трохи слабше, але краще, ніж перші тижні. Можу точно сказати, що танцювальною драбиною успіху ви просуваєтеся вперед, - сказав суддя. - Будьте обережними з підтримками. Заходи на підтримку мають бути майже непомітними. Бо коли ви вилазили на Максима, було як через паркан за абрикосами».

За результатами оцінок жюрі Леся Нікітюк та Максим Єжов отримали невелику кількість балів, зайнявши передостаннє місце в турнірній таблиці. Проте голосування глядачів вберегло пару, й у зону ризику вони не потрапили. А покинули шоу цього разу телеведуча Маша Єфросиніна разом зі своїм партнером.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую