FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
7 Травня, 2024

У Хмельницькому стартував фестиваль гармонійного розвиту «Мистецтво бути»

Під час відкриття фестивалю, координатор заходу Леся Іващенко попросила усіх присутніх очиститися від негативу та звільнити місце для нових знань та емоцій. Фото: автора

Учасники заходу матимуть нагоду відвідати понад 60 майстер-класів.

Сьогодні, 1 грудня у Хмельницькому стартував ХІV Фестиваль гармонійного розвитку «Мистецтво бути». Триватиме від два дні.

У приміщені Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту (вулиця Кам'янецька, 3, зупинка «Юність») сьогодні розгорнулося справжнє свято – окрім цікавих та пізнавальних майстер-класів, усі учасники фестивалю зможуть відвідати «корисний» ярмарок та взяти участь у розіграші подарунків.

Розпочався фестиваль з знайомства та презентації майстрами своїх майстер-класів. Координатор заходу Леся Іващенко, привітала усіх присутніх та побажала, аби ці два дні для усіх стали пізнавальними та корисними.

«Під час фестивалю відбудуться понад 60 найрізноманітніших майстер-класів. Під час них, ми будемо працювати в напрямках гармонізації внутрішнього світу, відкриватимемо секрети вдалих стосунків між чоловіком та жінкою, батьками та дітьми. Окрім цього, на фестивалі будуть представлені слов’янські методи зцілення, оздоровчі техніки та трансформаційно-психологічні ігри. Одним словом буде цікаво, пізнавально та весело», - каже координатор фестивалю «Мистецтво бути» Леся Іващенко.

Розпочався фестиваль з знайомства та презентації майстрами своїх майстер-класів.

Хмельничанка Марія Березенська не вперше бере участь у фестивалі гармонійного розвитку. Жінка розповідає, що завдяки таким заходам, кожна людина може позбутися страхів, знайти внутрішній баланс та відшукати своє призначення. «В своєму житті я мала сильний страх, який був пов'язаний з моїм дитинством. Це почуття паралізувало мене, коли я пригадувала ту ситуацію. Завдяки фестивалю, я зрозуміла, що від страху не потрібно ховатися, а навпаки - варто подолати його за допомогою різних практик. Сьогодні я вільна від свого поневолення і дуже цьому радію», - зізнається пані Марія.

Тренер Олексій Раюк провід сьогодні майстер-клас на тему "Як вийти з проблемних почуттів та емоцій".

На фестивалі «Мистецтво бути» вивчають не лише як вийти з проблемних почуттів та емоцій, а й пізнають як бути хорошими батьками, партнерами, колегами та людьми.

Юлія Підопригора провела майстер-клас "Де живе моя сила або як перестати бути "порожньою склянкою".

Кожен фестивальний день поділений на чотири лінійки (частини): у кожній з яких заплановано вісім різнопланових майстер-класів. Вони відбуватимуться паралельно, але у різних аудиторіях. Перед початком кожної нової лінійки майстер-класів відбуватиметься їхня презентація тренерами. Тому кожен зможе обрати той, який найбільше його зацікавив.

Під час фестивалю діє "корисний" ярмарок.

Для тих хмельничан, які б хотіли прийти на фестиваль, але не має на кого залишити дітлахів, - можуть їх сміливо брати з собою. Організатори заходу подбали і про це, адже на фестивалі працює дитяча кімната, де вашому чаду буде цікаво та весело. З розкладом фестивалю можна ознайомитися тут.

Нагадаємо, вартість участі у фестивалі – 300 гривень (один день), 500 гривень (два дні). Разовий абонемент – 100 гривень. Для студентів передбачені знижки.