ye-logo.v1.2

Хмельницькі регбісти тріумфально розпочали новий сезон

Спорт 574
Вадим Сівак у фіналі заніс заключну спробу в залікову зону харків
Вадим Сівак у фіналі заніс заключну спробу в залікову зону харків'ян, завдякі якій РК Поділля перемогло з рахунком 19:14. Фото: скрін з відео

Стартував чемпіонат України з регбі-7.

 Новий сезон у Суперлізі з регбі-7 розпочався матчами першого туру, які пройшли в Хмельницькому. Цьогоріч за медалі чемпіонату України на старт вийшли шість команд: хмельницьке «Поділля», збірна Харківської області, київські «Політехнік» та «Ребелз», львівський «Сокіл» та одеський «Кредо-1963».

Команди були поділені на дві групи. І на груповому етапі «Поділля» здолало своїх суперників «Кредо-1963» (Одеса) - 14:7 та «Ребелз» (Київ) - 33:10. Вже у півфіналі хмельничани перемогли і столичний «Політехнік» з рахунком 31:12.

За перемогу в першому турі «Поділлю» протистояла збірна Харківської області. Напружений фінал став переможним для хмельничан – 19:14. Ну, а в матчі за третє місце одеський «Кредо-1963» здолав «Політехнік» з рахунком 24:0.

Отож, регбійний клуб «Поділля» очолив турнірне становище в чемпіонаті України з регбі-7. Далі на команди очікують поєдинки другого туру, які заплановані 24-25 травня в Одесі.

Читайте також - Футбол. Вольова перемога «Епіцентра» та інші матчі першої ліги

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую