ye-logo.v1.2

Ансамбль пісні і танцю Грузії "KUTAISI" з новою програмою виступить у Хмельницькому

Культура 2424
Не пропустіть виняткову можливість доторкнутися до цієї унікальної і самобутньої культури
Не пропустіть виняткову можливість доторкнутися до цієї унікальної і самобутньої культури. Фото: надане організаторами

Хмельничан запрошують поринути у "Грузинське Різдво".

У рамках великого гастрольного туру містами України ансамбль "KUTAISI" незабаром приїде до Хмельницького. На відвідувачів концерту очікують розкішні костюми, унікальні постановки і хореографія під супровід оркестру.

"Ансамбль "KUTAISI" свято шанує національні фольклорні традиції, посилюючи і примножуючи їх з допомогою молодих й талановитих виконавців пісень і танців. Саме цим він вигідно відрізняється від інших грузинських колективів, оскільки зумів органічно поєднати в собі енергію, запал і барвистість танцю з хвилюючим багатоголосним співом. Багаторічна історія успіху цього дивовижного колективу стрімко мчить крізь час, мов вируюча гірська річка, зачаровуючи досить сильною енергетикою та неперевершеним талантом", - повідомляють організатори.

Поєднання глибокого, чаруючого співу з віртуозним виконанням національних грузинських танців підкорили світову сцену, забезпечивши визнання і тріумф традицій найгостиннішого етносу. За плечима ансамблю — не лише успіх на міжнародних фестивалях, а й великі гастрольні тури по Європі. Це справжній культурний "скарб" Грузії, що закохує у себе глядача з перших хвилин унікального шоу, занурюючи у справжній вихор щирих емоцій.

Концерт "Грузинське Різдво" ансамблю пісні і танцю Грузії "KUTAISI" відбудеться у Хмельницькому 9 грудня в обласній філармонії. Початок о 18:00. 

Придбати квитки можна як у касі філармонії, так і на сайтах kasa.in.ua та karabas.com

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую