ye-logo.v1.2

Розбуди Діда Мороза: у Хмельницькому відбудеться новорічне Фікси шоу

Культура 2594
Фіксики запрошують всіх на святкові пригоди!
Фіксики запрошують всіх на святкові пригоди!

Дітлахів розважатимуть чотирнадцять яскравих героїв.

Вже у вівторок, 25 грудня, в Хмельницькому відбудеться прем'єра Новорічного «Фікси Шоу - 2019. Розбуди Діда Мороза». Як розповідають організатори, на маленьких хмельничан очікують новорічні пригоди, танці, хітові і спеціальні новорічні фіксиспівки, інтерактив.

«Головний сюрприз нової вистави - на сцені дебютуватимуть Татус та Мася! І все завдяки відданим шанувальникам «Фікси Шоу», які давно чекали цих героїв, - кажуть організатори. - На всіх чекають святкові пригоди, в яких Фіксикам ні за що не розбудити Діда Мороза без дружньої допомоги всіх глядачів! Злі сили заколисали Діда Мороза та так, що він може проспати Новий рік і залишити всіх без подарунків! Під чуйним керівництвом дорослих — Татуса та Масі — молодше фіксі-покоління Сімка, Нолик, Фаєр, Ігрек, Вєрта і Шпуля вступлять в сутичку з лиходіями. Як перемогти Лінь, Страх і Жадібність, врятувати Новий рік і отримати привітання особисто від Діда Мороза? Це можливо, тільки якщо кожен малюк в залі візьме безпосередню участь у шоу».

Програма розрахована для дітей від 3-х до 10-ти років. Тривалість - година. Малюкам до 4-х років вхід безкоштовний (в супроводі дорослого, без надання місця, дитина сидить на руках).

«Із Фіксиками ніхто не засумує, - стверджують організатори. - Жарти, запальні танці, хітові і спеціальні новорічні фіксиспівки, безперервний інтерактив - нові музичні ігри героїв із залом, як гармонійний розвиток сюжету. Улюблений атракціон глядачів - величезний надувний реквізит. І, звичайно, Дід Мороз на сцені». 

Отож, зустріч з з улюбленими героями відбудеться 25 грудня, о 12:00 в обласній філармонії. Квитки можна придбати в касі філармонії та онлайн.

Разом із Фіксами на сцені буде і справжній Дід Мороз. Фото надане організаторами.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую