ye-logo.v1.2

Сезон кіно просто неба у Хмельницькому відкриють українською комедією

Культура 17577
Фільми транслюватимуть в Молодіжному парку
Фільми транслюватимуть в Молодіжному парку. Фото: facebook.com

Вуличний кінотеатр запрацює вже цими вихідними.

У Хмельницькому в суботу, 8 червня, відкривають сезон вуличних кінопереглядів. Як розповіла голова Молодіжної громадської ради Анастасія Козак, перегляд фільмів просто неба планували запустити ще в перший день літа, але через погоду захід довелось перенести.

«Покажемо комедію «11 дітей з Моршина», Цього року відкриваємо нову локацію. Тепер вуличний кінотеатр буде в «Молодіжному парку». Замовили більший портативний екран, з ним можна буде їздити по різних районах міста, - говорить вона. - Тепер працюємо з українськими дистрибюторами, щоб щоразу мати офіційний дозвіл на фільм. Відповідно буде лише український кінематограф в рамках цього проекту».

Транслювати фільми організатори планують раз на два тижні, але наголошують: все залежить від погоди.

Отож, хмельничан запрошують на безкоштовний кіноперегляд української комедії «11 Дітей з Моршина» під відкритим небом вже цієї суботи, 8 червня. Початок о 20:00. З собою мати каремати чи покривала.

Про фільм: усім відомо, що Моршин був заснований на місці падіння метеорита, багатого на рідкісний метал осмій. У прагненні заробити легкі гроші директор ТРЦ Сніжана вирішує обдурити всіх і заволодіти цінним об'єктом. Однак на її шляху з'являються 11 дітей із Моршина. Об'єднавшись заради спільної мети, вони починають боротьбу з несправедливістю.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую