ye-logo.v1.2

У Хмельницькому влаштують дитячий благодійний різдвяний бал

Культура 1804
Бал пройде в приміщенні обласної філармонії
Бал пройде в приміщенні обласної філармонії. Фото: ілюстративне defilemagazine.com

Усі зібрані кошти будуть передані на закупівлю діагностичних матеріалів для роботи з дітьми-аутистами.

У Хмельницькому вирішили відродити історію та традиції класичних балів. У суботу, 21 грудня, вперше у нашому місті пройде дитячий благодійний різдвяний бал. Як розповідають його організатори, подія відбудеться у форматі світського заходу.

«Такі бали починалися у Франції, були у Відні. Ми ж намагаємося це все передати в Україну. У нас є дві основні цілі. По-перше, розвиток культури серед дітей та молоді. По-друге, збір коштів на благодійність. Цього року ми збираємо гроші на ліцензійну методику для роботи з дітьми-аутистами, - розповідає одна з організаторів події, засновниця ГО «Арт-простір «Інновації» Тетяна Гілевич.

Бал поєднають із насиченою розважальною програмою. Розпочнеться все о 15-ій годині. Для гостей підготують червону доріжку, фотозони, фуршети. Працюватимуть фотографи і гратиме оркестр. На захід запрошений відомий хорогеограф, переможець «Танців з зірками» Сергій Костецький, виступить вокаліста обласної філармонії Дарія Коновега. Буде тематична пісочна анімація.

«О 16-ій годині з виступу дебютантів розпочинається сам бал. Відкриватимуть його урочисто полонезом. Діти, які виступатимуть, три з половиною місяці готувалися до балу. Дебютанти вчили класичну програму вальсу, польку. Все буде за класикою жанру, - додає Тетяна.

Перший різдвяний бал у Хмельницькому буде закритим. Відвідати його можна лише за запрошеннями. Однак, як повідомили організатори, усі запрошення вже розкупили. Подібні благодійні дитячі бали активісти планують зробити щорічними. Щоправда, кожного разу з іншою тематикою.

Нагадаємо, вчора у Хмельницькому пройшла масштабна благодійна акція.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую