FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
25 Липня, 2024

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 27 липня - 2 серпня

Куди піти у Хмельницькому протягом тижня, читайте в нашій афіші. Фото: ілюстративне автора

Програма заходів.

Черговий літній тиждень принесе масу позитивних емоцій та яскравих вражень, а заплановані заходи на найближчі дні у Хмельницькому допоможуть створити приємну атмосферу культурного дозвілля. Майстер-класи, тренінги, покази фільмів та навіть 24-годинний танцювальний марафон - те, що очікує на містян цього тижня.

Також не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. В обласному художньому музеї можна переглянути виставку живопису "Кримська сюїта".У музеї історії міста відкрилася перша персональна виставка художниці “Гармонія Всесвіту”. У музейній галереї "квARTира" триває виставка "Всі відтінки: Зелений". Виставка фотографій "Одеський калейдоскоп" триває у музеї-студії фотомистецтва. У ТРЦ "MONTBLANC" запрошують на виставку живих тропічних метеликів.

Організатори ж подій наголошують: зважаючи на карантинні обмеження, кількість місць на багатьох заходах обмежена, а вхід можливий за умови наявності захисної маски.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Вівторок (28 липня)

Майстер-клас на тему "Як створити життя своєї мрії"

Запрошують молодих хмельничан, учнів та студентів віком від 14 років інвестувати 1,5 години у саморозвиток та взяти участь у майстер-класі від експерта з розпакування ефективності на мільйон, стратегічного коуча, бізнес-тренера, наставника, спікера міжнародних конференцій, кращого тренера 2019 року в номінації "Бізнес і фінанси" Тетяни Афінської.

Коли: 16:00
Де: Хмельницький Молодіжний Центр, вул. Кам'янецька, 63
Вартість: безкоштовно

Майстер – клас "Як підвищити особисту ефективність та дохід в умовах нового часу"

Хмельничани мають унікальну можливість дізнатися від чого залежить особиста ефективність та як її підвищити.

Коли: 19:00
Де: Хмельницький Молодіжний Центр, вул. Кам'янецька, 63
Вартість: 250-300 гривень

Кіно за Попкорн. Фільм "Темні Води"

Щовівторка у "Оскарі" кіно за попкорн!. Цього вівторка, 28 липня, покажуть "Темні Води", 2020, біографічний, драма, історичний.

Коли: 19:00
Де: Медіазал ОСКАР, пров. Пекарський, 6
Вартість: купуєте попкорн (25 грн, або будь-що з меню на ту ж суму)

Середа (29 липня)

Фото: pixabay.com

Благодійний показ фільму "Шлях додому"

Дивимось "Шлях додому" (2019). Усі пожертви отримує місцева громадська організація "Врятуй життя".

Коли: 19:00
Де: Медіазал ОСКАР, пров. Пекарський, 6
Вартість: безкоштовно

Четвер (30 липня)

Майстер-клас "Все своїми руками" від Юрія Приємського

На даному мк всі учасники беруть участь і готують з шефом, а також всі отримають рецептурник страв які будуть готувати. Приготуємо: Тісто для гедза, Начинка для гедза, Сичуанський соус для гедза, Тісто для бао, Фарш для бао, Соус для бао, Піта, Бленд спецій, Маринування мяса, Соус Тахіні, Соус Схуг, Соус Харіса, Рамен бульйон, Яйце на рамен, Умамі бульйон, Кріспі мясо, Десерт том ям, Крем, Пять соусів - пять смаків, Пудра з кафіра та кінзи.

Коли:10:00
Де: Хмельницький, уточнювати
Вартість: 4500 гривень

П'ятниця (31 липня)

Фото: ілюстративне pixabay.com

Відкриття виставки Тетяни Яблонської "ВІКНО" (пастель 2000-2005)

Кожен із нас має своє обдарування. Тобто, кожен здатен щось робити краще від інших. І це не наше власне надбання, бо це – дар неба. Дар – цінний, оскільки несе радість тобі і людям. Важливо розуміти, як саме можна розкрити і розвинути цей дар. Отже, Тетяна Нилівна мала дар живописця. І річ не в тім, що навколо неї не було обдарованих живописців, а в тому, що вона, як ніхто, змогла розвинути свій дар найповніше, незважаючи на всі вади радянської та пострадянської доби. Залишаючись живою та реальною людиною, вона зберігла у своєму мистецтві якусь таку чистоту й щирість, що іноді писати про це здається зайвим.

Коли: 16:00
Де: Хмельницький художній музей, вул. Проскурівська, 47
Вартість: безкоштовно

Субота (1 серпня)

Фото: ілюстративне pixabay.com

Перший фестиваль танцювальної музики "Такт"

Такт — перший фестиваль танцювальної музики, який об'єднає артистів з Києва, Хмельницького, Кракова, Одеси та Кам'янця-Подільського в одному часі й просторі. У нас є амбітна мета — вперше в Хмельницькому провести 24годинний танцювальний марафон.
Коли: 14:00
Де: Bar Sympatia, вул. Проскурівська, 70

Вуличні читання "Улісса"

Щороку 16 червня у світі відзначають - Bloomsday, свято на честь ірландського письменника Джеймса Джойса. Його роман "Улісс" - вважається вершиною модернізму. Чтиво не з легких. Тому організатори вирішили створити подію, у якій кожен не лише зможе долучитись до вуличних читань, а й відчути себе справжнім ірландцем (сюрпрайз). Починаємо читати з вівторка - 16 червня, а потім щосуботи аж до 17 березня (Дня святого Патріка). Всіх читців знімаємо на відео - й у підсумку отримуємо прочитаний складний роман і міні-фільм!

Коли: 15:00
Де: Просто Книгарня, вул. Проскурівського Підпілля, 79
Вартість: безкоштовно

Йога вихідного дня

Усіх охочих запрошують на заняття з йога-гімнастики. Виконання вправ в парку не лише підвищує їх цілющу дію на тіло і загальний психоемоційний фон, це також прекрасна можливість насолодитися єдністю з природою.

Коли: 9:00
Де: Молодіжний парк
Вартість: 50 гривень

Тренінг "Трансформація фінансового мислення" з грою

В результаті ви отримаєте: усвідомлення власних блоків та обмежень на шляху до багатствазможе почати їх трансформувати; чіткий план дій по покращенню вашого фінансового стану вже тут і зараз; отримаєте інструменти по підвищенню власної самоцінності та впевненості в собі.

Коли: 13:00
Де: Вул. Гагаріна, 5
Вартість: 850 гривень. При реєстрації 31 липня та в день заходу - 1050 гривень

Неділя (2 серпня)

Фото: ілюстративне pixabay.com

Комедія "За двома зайцями"

Гарна, але бідна чи багата, але з довгим носом - кого обрати? Класика не вмирає, Голохвості тим паче. Нова вистава старої п'єси. І хоча всі знають, що буде, коли поженешся за двома зайцями, Голохвастий усе ж таки спробує. А глядачам варто прийти й подивитися, що ж такого підготували режисер-постановник Олег Мосійчук та диригент Леонід Деркач.

Коли: 18:00
Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість: 60-100 гривень

Йога вихідного дня

Усіх охочих запрошують на заняття з йога-гімнастики. Виконання вправ в парку не лише підвищує їх цілющу дію на тіло і загальний психоемоційний фон, це також прекрасна можливість насолодитися єдністю з природою.

Коли: 9:00
Де: Молодіжний парк
Вартість: 50 гривень

Дитяча казка «Пік, Пак, Пок»

Діток та їх батьків запрошують у театр на казку «Пік, Пак, Пок».

Коли: 12:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість: 50-100 гривень

Міський фестиваль-конкурс з соціальних та вуличних танців "Нестримний потік 3"

Сальса, Бачата, Кізомба та й таке. Маску при собі мати обов'язково. Радять відвідати!

Коли: 18:00
Де: Майданчик біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40
Вартість: безкоштовно

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Сайт Є. Афіша» у фейсбуці, а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у вайбері.

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку info@ye.ua, або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.