FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
30 Квітня, 2024

Відома подолянка Надія Мейхер ледь не покинула «Танці з зірками»

Надія Мехер потрапила у чвертьфінал танцювального шоу. Фото: скрін з відео

Артистка вчетверте потрапила у «зону ризику».

Вчора, 8 листопада, в ефірі каналу 1+1 вийшов черговий випуск шоу «Танці з зірками». Минулого вечора п’ять танцювальних пар змагалося за місце у чвертьфіналі, серед них – відома співачка та акторка родом з Волочиського району Надія Мейхер.

Цього разу учасники підготували по два номери. Вечір був присвячені темі родини, тож один з танців знаменитості виконували зі своїми членами сім'ї. Надія Мейхер виступила на паркеті зі своїми доньками – Ганною та Марією.

«До народження дітей я була кар’єристкою і хотіла присвятити себе сцені. Я не збиралася ні заміж, ні сім’ю створювати. Я не чекала, що у моєму житті буде троє діток. Я стала домогосподаркою. Я така ж жінка, які і ви. Вмію готувати, як багато хто з вас, - зізналася у сюжеті перед виступом артистка. - Я не прихильниця, щоб показувати своїх дітей, але дівчатка сказали, що це їх мрія життя – станцювати зі мною на «Танцях з зірками». Моя професійна творчість завжди йшла окремо від сім’ї. Сьогодні буде тандем моєї творчості і творчості моїх дівчат».

У тріо вони показали ніжний фольк. За свій виступ дівчата отримали максимум балів від членів журі.

Наступний танець Надія Мейхер вже виконала зі своїм постійним партнером Кирилом Васюком. Разом вони станцювали джайв, який розхвалили судді проєкту.

«Я в захваті. Я згадую, як 14 років тому я отримував задоволення від вас і зараз ви підняли джайв. Джайв – це рок-н-рол, а ви дали багато елементів рок-н-ролу, і навіть акробатичного рок-н-ролу», - сказав один з членів журі Григорій Чапкіс.

Влад Яма теж зазначив, що технічно пара зробила все, що можна було. Однак, на його думку, номеру не вистачило свободи і куражу.

У підсумку після двох виступів, за результатами оцінювання суддів, Надія Мейхер і Кирило Васюк посіли третє місце у турнірній таблиці. Однак після голосування телеглядачів їхня пара потрапила у «зону ризику».

Не знаючи наперед ні стилю, ні музики, парі довелося змагатися з Сергієм Танчинцем і Яною Цибульською, які теж отримали найменше балів. На цьому етапі проєкт покинули Сергій і Яна.