ye-logo.v1.2

Вальс із партнером конкурентки: виступ Надії Мейхер на «Танцях з зірками»

Культура 1691
Вчора Надія Мейхер очолила турнірну таблицю
Вчора Надія Мейхер очолила турнірну таблицю. Фото: скрін з відео

Відома подолянка продовжує участь у танцювальному шоу.

Вчора, 1 листопада, вийшов новий випуск шоу «Танці з зірками» на каналі 1+1. У прямому ефірі танцювальні пари виконали постановки, перевтілившись у моторошних персонажів. Крім того, цього вечора учасники змінили своїх партнерів, станцювавши зі своїми конкурентами.

Відома артистка родом з Хмельниччини, співачка Надія Мейхер готувала постановку із хореографом Максом Леоновим, який є партнером Санти Дімопулос. Саме Санту кожного ефіру автори проєкту протиставляють Надії та називають ексвіагрянок головними конкурентками.

«У мене 20 років сценічного досвіду. Я можу розірвати всіх. Я боялася бути десь на другому плані, що для мене закінчиться цей проєкт – шанс повернутися на сцену, - сказала у сюжеті перед виступом Надія Мейхер. - Я відверта, чесна з тим, що я роблю на цьому паркеті. Я готова йти до тієї пори, поки глядачу наша пара потрібна, наша пара цікава».

У парі з Максом Надія станцювала віденський вальс. Чуттєва постановка зі складними підтримками справила яскраве враження на глядачів та суддів проєку.

«Мені здається, ви класно вплинули одне на одного. Надя витиснула із Макса максимум, який можна уявити. Макс вплинув на тебе, як трішки заспокійливе, якого ми чекали десять ефірів. Але є погана новина – Макса треба завтра повернути», - звернувся до Мейхер один із членів журі Влад Яма.

Катерина Кухар назвала їхній вальс кращим у цьому сезоні. «Після цього танцю у нас з’явилася не тільки надія, але й повна впевненість, що ми побачимо вас у суперфіналі. Ви прислухалися до моїх порад стосовно міміки, але будьте обережні зі своїх емоціями. Оскільки вони періодично «вилазять» у ваші плечі», - порекомандувала вона.

Також цього вечора учасники шоу танцювали батл. На паркет виходили по дві пари і танцювали «ча-ча-ча» та «джайв». Укінці судді оцінювали імпровізовані поставноки учасників. Надія Мейхер змагалася у батлі з Сантою Дімопулос.

За результати оцінювання двох виступів зірок, Надія Мейхер очолила вчорашню турнірну таблицю. Не потрапила вона в зону ризику і після голосування глядачів, а шоу покинула цього разу Ольга Фреймут.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую