FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
25 Серпня, 2024

Телефонна будка замість гарбуза: у Хмельницькому для дітей покажуть новорічну виставу про Попелюшку (ФОТО)

Замість традиційної казки про Попелюшку глядачі побачать мюзікл на британський лад. Фото: автора

Цьогоріч події «зимової» історії про любов відбуватимуться у казковому королівстві «Велика Британія».

Артисти Хмельницького обласного академічного музично-драматичного театру імені Михайла Старицького до Різдвяно-новорічних свят підготували виставу «Попелюшка. Magical love story». Замість традиційної казки за твором Шарля Перо глядачі побачать цікавий мюзикл на британський лад. Прем'єра новорічної вистави відбудеться вже завтра, 6 грудня, у День Святого Миколая.

За словами головного режисера обласного театру Дмитра Гусакова, історію про Попелюшку тут на сцені ставлять вдруге, але цьогорічна вистава відрізняється – події «зимової» історії про любов відбуваються у казковому королівстві «Велика Британія». Цікаво, що замість карети Попелюшка їде на бал у великій червоній телефонній будці. І ще кілька разів на сцені з'являтиметься і класичний англійський автобус.

Прем'єра казки на сцені Хмельницького облмуздрамтеатру відбудеться вже завтра, 6 грудня о 18:00. До речі, ще є можливість придбати квитки – вони є у наявності. Їх вартість - від 100 до 200 гривень. Другий показ вистави «Попелюшка. Magical love story» запланований на 19 грудня.

Як дійство відбувається на сцені - дивіться на фото:

Читайте також: У Хмельницькому запрацювали ялинкові ярмарки