FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
10 Вересня, 2024

Івасюк, Майборода і не тільки: у Хмельницькому гурт «Чумацький Шлях» презентує кавер-версії хітів ХХ століття

Рок-гурту «Чумацький Шлях» презентує альбом кавер-версій хітів ХХ століття . Фото: facebook.com/chshband

Звучатимуть переспіви легендарних хітів минулого століття.

У Хмельницькому відбудеться презентація альбому кавер-версій хітів ХХ століття від рок-гурту «Чумацький Шлях». Про це повідомили в пресслужбі Управління культури і туризму Хмельницького.

У суботу, 14 вересня о 18:00, у приміщенні кінотеатру імені Тараса Шевченка (вулиця Проскурівська, 40) учасники презентації вперше почують переспіви легендарних хітів минулого століття.

У рамках заходу рок-гурт «Чумацький Шлях» представить публіці нові версії творів видатних українських композиторів: Валентина Сильвестрова, Володимира Івасюка, Ігоря Шамо та Платона Майбороди, підкреслюючи, що музика ХХ століття не є архаїчною чи застарілою, а залишається важливою частиною культурної спадщини.

Презентація є частиною проєкту «Поза часом», який має на меті популяризувати багатий музичний спадок ХХ століття та наблизити творчість попереднього покоління композиторів до сучасного слухача, підкреслюючи цінність української музики, яка, попри складні історичні умови, зберегла свою актуальність і значущість.

Мистецький проєкт задуманий у колаборації з рок-гуртом «Чумацький шлях», івент бендом «Grace», джаз гуртом «FreeJam», дуетом «Svitlo» та камерним оркестром Хмельницької обласної філармонії.

Вхід на захід вільний за попередньою реєстрацією. Зареєструватися можна за посиланням: https://forms.gle/6fbxiCRXeNY6yJ5w9

Мистецький проєкт задуманий у колаборації з рок-гуртом «Чумацький шлях»

Читайте також: Klavdia Petrivna, Osty, Yaktak, Kola, Віктор Павлик, Latexfauna, DJ Korolova, Muza: нова добірка української музики