FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
4 Жовтня, 2024

Гурт «Лісапетний батальйон» випустив нову пісню про захисників та захисниць України

Катерина та Наталія Фаліон випустили нову композицію. Фото: Youtube

Пісня має назву "Чужих дітей не буває".

Учасники гурту «Лісапетний батальйон» з села П'ятничани, що на Чемеровеччині, випустили нову пісню, яку присвятили захисникам та захисницям України. Відео з новою композицією опублікували на Youtube-каналі лідерки гурту Наталі Фаліон.

Пісня вийшла до свята, яке в Україні відмічають 1 жовтня, - Дня захисників та захисниць України. Композиція має назву “Чужих дітей не буває”, а виконує пісню рахом з Наталією її донька - Катерина Фаліон.

“Сама особлива прем'єра 2024 року. Цю пісню ми склали на честь захисників та захисниць України. В день захисників та захисниць України ми хочемо подарувати її всім, хто ціною власного життя, боронить нашу свободу та незалежність, захищає нашу Батьківщину. Адже там, де так близько до раю, чужих дітей не буває.Слава Україні! Героям Слава! Герої не вмирають! Україна понад усе!”, - написала Наталія Фаліон в описі під відео.

Нагадаємо, наприкінці серпня гурт «Лісапетний батальйон» випустив пісню, яку присвятили Львову. А минулого року Наталя і Катерина Фаліон до свята презентували пісню про мужність.