ye-logo.v1.2

Хмельничани – найкрасивіші в Україні

Культура 5207
Дмитро Гаврилюк
Дмитро Гаврилюк. Фото: надані учасниками «Містер країни Open 2011»

Четверо юнаків, учасників чоловічого конкурсу краси «Містер країни Open 2011», повернулися додому з нагородами

Відтепер, говорити, що на Поділлі живуть найкрасивіші в Україні дівчата буде не зовсім правильно. Адже, саме тут живуть і найгарніші чоловіки. Такі результати чоловічого конкурсу краси «Містер країни Open 2011», який наприкінці листопада відбувся у Кіровограді. «Це був дуже крутий конкурс, як «Міс Україна», але для хлопців, – розповідає член журі, директор Хмельницького модельного агентства «Ірен Модел» Ірина Щавінська. – І хоча перемогу здобув вінничанин Мстислав Шостак, але четверо учасників з Хмельницького, які пройшли кастинг, усі привезли нагороди».
Загалом змагатися за титул найвродливішого чоловіка України з різних її куточків з’їхалися 32 конкурсанти. Усі вони професійно займаються модельним бізнесом. Але далеко не кожен із красунчиків раніше брав участь у чомусь подібному. Тож, одні приїхали, аби на публіці випробувати силу свого шарму, інших привабив головний приз – контракт із закордонним модельним агентством.
За словами організатора конкурсу дизайнера одягу Олександра Працкова, якихось особливих критеріїв під час відбору учасників не було. Головна вимога – вік – від 18 до 25 років. «Але одного бажання для перемоги замало, – каже пан Олександр. – Перш за все, у конкурсанта має бути харизма. Людина, яка вміє правильно подати себе публіці завжди у виграші. Для цього потрібно бути дещо самовпевненим, звичайно, добре підготовленим і вміти адекватно сприймати певну ситуацію».
І, схоже, четверо харизматичних хмельницьких красунчиків гарно впоралися із цим завданням. Аби не бути голослівною, Ірина Щавінська констатує приємні факти: «Олег Гульченко отримав титул «Віце-містер Країни Open 2011» і фотосесію від пекінського модельного агентства «Fly», Ростислав Поперечний – «Містер-модель» і продюсування від модельного агентства «Al Model Management», Дмитро Гаврилюк – «Містер фото», а Олександра Садового запросили підписати робочий контракт у Пекіні».
З трьома із нагороджених красенів читачі «Проскурівського телеграфу» уже знайомі. Так, Ростислав Поперечний – переможець хмельницького конкурсу чоловічої краси «Аполлон-2011», Олександр Садовий брав участь у конкурсі «Містер всесвіт» як представник Автономної Республіки Крим, а Олег Гульченко, взагалі, не гребує жодною можливістю гламурно «засвітитися». Тепер знайомимося з четвертим. «Я вперше на такому конкурсі, – зізнається Дмитро Гаврилюк, – тому для мене все було незвичайно і, звісно, трохи важко. Але хлопці допомагали, у той же час, склавши сильну конкуренцію. Титул дався мені не легко, але дуже сподобалося. Знайшов нових друзів, отримав багато задоволення. Хотілося б частіше брати участь у подібних заходах, здобуваючи перемоги».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую