FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
6 Липня, 2024

У неділю хмельничани проводжатимуть Зиму і закликатимуть Весну...

19 лютого у парку культури і відпочинку імені Михайла Чекмана відбудеться Свято проводів Зими – зустрічі Весни "Весна іде до нас уроча — співаєм ми її прихід!".

 До улюбленого і вже традиційного свята усіх хмельничан підготовлено низку святкових заходів. 
На одному із найяскравіших дійств, яким завершується цикл новорічних і зимових свят, заплановано проведення насиченої розважальної програми за участю духових оркестрів, хореографічних, фольклорних колективів, естрадних виконавців міста. Хмельничани та гості міста зможуть побачити театралізоване дійство " Весна іде до нас уроча - співаєм ми її прихід!".
Святковий настрій створюватимуть колективи духових оркестрів Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького, 8-го окремого полку спеціального призначення, 19-ої ракетної бригади та муніципальний духовий оркестр.
Від перегляду концертної програми "Квітуй та грай, весняний край" за участю творчих колективів та виконавців міста хмельничани отримають позитивні емоції.
Для дітей та молоді проводитимуться спортивно-ігрові змагання, українські народні ігри та конкурси, святкова молодіжна дискотека.
Жителів та гостей міста частуватимуть смачною козацькою кашею. Під час проведення свята буде організована виїзна торгівля.
Для нас, хмельничан, це свято є ще однією нагодою зустрітися з рідними і близькими людьми, поспілкуватися з ними, приділити увагу дітям, побажати один одному міцного здоров'я, сімейного благополуччя, добра, щастя і злагоди, повеселитися у дивовижно красивому куточку природи, яким є наш парк культури та відпочинку…