FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
5 Травня, 2024

«Коридором ганьби» пройшли і свої, і чужі (ВІДЕО)

Декілька тисяч мітингувальників, які зібралися під стінами обласної ради змусили усіх, хто виходив із приміщення обласної ради пройти так званим «коридором позору».

Мітингувальники зробили живий коридор від входу в приміщення до «Віри. Надії. Любові», і всі, хто входили або виходили з адмінприміщення, змушені були проходити під гучні вигуки «Ганьба!», «Тушка!» тощо.
Під шквал емоцій потрапляли всі, і журналісти, і адмінпрацівники і навіть свої. Депутата-свободівця Івана Гончара теж зустріли вигуками «Ганьба!», аж поки хтось у натовпі не скомандував що він «свій».
Такий «радушний» прийом депутатам влаштували у перерві. Ті, хто не встиг відразу вийти з приміщення щоб пообідати, так і залишилися голодними.
«Хотів вийти, але побачив як зустрічали депутата, який виходив першим – повернувся назад у приміщення. Нащо мені «наїстися» позору», – зізнався один із голів райдержадміністрацій, які теж були присутні на сесії облради.
Просковзнути між активістами жодному із тих, хто входив чи виходив, не вдалося. Пробував це зробити голова Красилівської РДА Петро Арсенюк та інші.
За усім спостерігали двадцять правоохоронців.
«Сьогодні зі мною порядок забезпечують двадцять осіб. Більшої кількості тут не треба. Вони спостерігають за порядком, але особливих проблем немає», – зізнався начальник Хмельницького міського управління МВС Василь Птащук, якому теж дісталися вигуки, але не «Ганьба!», а «Міліція з народом!».