ye-logo.v1.2

Торгових точок з алкоголем і тютюном у Хмельницькому майже в п’ять разів більше, аніж з друкованою продукцією

Суспільство 2016
Фото: Хмельницької міської ради

Про це сайту «Є» повідомили в управлінні торгівлі Хмельницької міської ради.

За даними, які надали в управлінні у відповідь на наш інформаційний запит, у Хмельницькому працює 194 торгових точки, які реалізують алкогольні напої, 139 – тютюнові вироби і 40 точок із друкованою продукцією.

Як відомо розмови про впорядкування розміщення тимчасових споруд у місті ведуться уже тривалий час. На минулій сесії міської ради депутати таки ухвалили рішення про впорядкування розміщення тимчасових споруд.

За словами заступника міського голови Андрія Бондаренка, згідно рішенню, у центральній частині міста можуть залишитись тільки тимчасові споруди, у яких ведеться торгівля пресою та іншою друкованою продукцією.

«Важливо, що частка друкованої продукції має складати не менше 60%, – зазначив Андрій Бондаренко. – Більше того, тимчасові споруди, у яких продають друковану пресу у центрі, не мають права змінювати профіль своєї діяльності, якщо так станеться, то вони підлягатимуть демонтажу».

Для тимчасових споруд, розміщених у центральній частині міста, строк дії паспортів прив’язки, термін дії яких закінчується до 1 березня 2017 року, може бути продовжений не більше, ніж на один рік. Це означає, що впродовж одного року, з дня затвердження виконавчим комітетом місць для переміщення тимчасових споруд з центральної частини міста у інші мікрорайони міста, центральна частина міста має бути звільнена.

Управління торгівлі спільно із управлінням архітектури та містобудування буде узгоджувати з власниками ТС нові місця.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую