FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
7 Липня, 2024

Роман Гурницький: «У страхуванні головне – виплати»

Фото: ІНША СТУДІЯ

Про таких, як Роман Гурницький, кажуть – нова генерація керівників. Він молодий, цілеспрямований, впевнений у собі, а головне – професіонал своєї справи.

 Двадцятивосьмирічний керівник ХмельницькоїагенціїПрАТ СТ «Іллічівське» закінчив Хмельницький національний університет. Страхуванням почав займатися відразу. Працював у різних компаніях, пройшов шлях від звичайного агента до керівника, знає будь-яку роботу у сфері страхування.
– У страховому товаристві «Іллічівське» завжди виконують свої зобов’язання, а той, хто працює у страхуванні, розуміє, що це – найголовніше. Саме тому, я зупинився на цій компанії.
– Наскільки широко представлена ваша компанія на Хмельниччині?
– Ми маємо агентів у кожному районному центрі і робимо ставку саме на агентську мережу. Наші спеціалісти постійно на зв'язку і готові, за необхідності, надати інформаційну чи юридичну допомогу. За час роботи я бачив різноманітні ситуації, коли дрібниці, через незнання умов страхування, ускладнювали процес отримання виплати. Тому кожен наш агент знає, що головне – допомогти клієнту, бути чесним і відкритим у своїй діяльності суспільство повинно зрозуміти: так само, як кожналюдина має власного перукаря і стоматолога, вона потребує і власного страхового агента, якого знає особисто і якому довіряє.
– А чи потрібна така «відвертість»компанії?
- За даними рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» страхове товариство «Іллічівське» посіло першу позицію у рейтингу відкритості страхових компаній. Саме цей показник – те, наскільки компанія розкриває свою діяльність, своїх власників, свої фінансові показники, умови страхування тощо – є важливим орієнтиром для потенційних клієнтів. Адже, якщо про страхове товариство та його діяльність, а головне – надійність, практично нічого не відомо, то як йому можна довіряти? Від самого початку роботи компанії ми приділяли багато уваги правильній розстановці пріоритетів. Ми постійно працюємо над вдосконаленням своїх страхових продуктів і підвищенням рівня сервісу, адже наша головна мета – задовольнити клієнта нашими продуктами і послугами.
– Ви особисто застраховані?
– Так, майже усі види страхування «випробовую» на собі. Квартира, автомобіль, інше майно – все застраховане. Нещодавно зробив собі медичну страховку.
– Як Вам, молодій людині, вдається керувати понад півсотнею працівників, здебільшого старших за Вас?
 – До кожного намагаюся знайти індивідуальний підхід. Я кажу, ми колектив «сімейного типу», і як у кожній сім'ї, для нас важлива як спільна робота, так і спільний відпочинок. Ми маємо власну, досить сильну, баскетбольну команду «Іллічівець», беремо участь у змаганнях  за першість міста, щорічно проводимо стрітбольні турніри. Частенько збираємося пограти у більярд, боулінг, на шашлики. Іноді – суто чоловічим колективом, іноді – всі разом. Загалом ми відпочиваємо активно. На якості роботи це позначається сильно – на краще. Адже, якщо  наша команда працює, як справний механізм, без збоїв, на спортивному майданчику, то у роботі – успіхище ліпші. 

Алла СОБКО