ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» та «Поділля» зіграли в Волочиську

Спорт 3303
Агробізнес у Волочиську переміг хмельницьке Поділля з рахунком 3:0
Агробізнес у Волочиську переміг хмельницьке Поділля з рахунком 3:0. Фото: надане прессулжбою ФК Агробізнес

Другий спаринг цих клубів у міжсезонні також був гольовим.

Сьогодні, 6 липня, в Волочиську відбувся контрольним матч, в якому «Агробізнес» приймав хмельницьке «Поділля». Обидві команди готуються до чемпіонату України в першій лізі, який стартує 25 липня.

Це зустріч стала другою очною для цих команд. Адже 22 червня вони вжне грали між собою. Тоді, нагадаємо, матч у Хмельницькому завершився з рахунком 0:4. Цього ж разу в грі було забито на один гол менше. Але знову ж таки – м'ячі влітали в сітку воріт виключно однієї команди.

«Агробізнес», який дням поступився в спарингу кам'янець-подільському «Епіцентру», зміг забити швидкий гол, коли на 14 хвилині відзначився Даниїл Волков. А ось подальші взяття воріт «Поділля» сталися вже після перерви. Спочатку на 51 хвилині відзначився Роман Білий, а на 60-ій забив й Іван Гаврушко. До слова, забивав у цій грі й Максим Войтіховський, але арбітри на зарахували його гол. Отож, «Агробізнес» - «Поділля» завершився з рахунком 3:0.

Команди продовжують підготовки до нового сезону. Вже 10 липня на «Агробізнес» очікує черговий спаринг – команда з Волочиська зіграє в Львові проти «Карпат». А ось «Поділля» свій наступний контрольний матч проведе 8 липня в Хмельницькому. Суперником стане «Скала 1911» зі Стрия.

Читайте також: Кубок області з футболу. У фіналі зійдуться поточні лідери чемпіонату

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую