ye-logo.v1.2

Сироватка суха демирилізована

40 грн
0,97 $ 0,88 € (за курсом НБУ)
Сироватка суха демирилізована

Додаткова інформація:

Суха молочна сироватка - продукт, отриманий в результаті висушування сирної, підсирної або казеїнової сироваток, які є побічним продуктом переробки молока. Сироватка виробляється з сировини, що не зазнала генетичних змін. Сироватка має солодко-солонуватий смак, кислуватий, без сторонніх присмаків та запахів, є тонкодисперсним порошком, допускається наявність грудок, що легко розсипаються при механічному впливі. Колір від білого до жовтого. Застосовується: кондитерська і хлібобулочна промисловість (надає велику пишність, сприяє поліпшенню смакових якостей, ідеальному розподілу жиру в масі); в'язкості, підвищенню поживної цінності, має більш кремову структуру, сприяє зниженню точки замерзання морозива); м'ясна промисловість (сприяє поліпшенню консистенції, збільшує в'язкість фаршу, запобігає виділенню жиру з емульсії, покращує колір готових м'ясних виробів); пивоварна промисловість (застосовується в якості активатора ферментів при приготуванні пивного сусла); стабілізатори, загусники та інші харчові добавки (сироваткові білки сироватки мають властивість зв'язувати воду, утворюючи в'язкі розчини); при приготуванні спеціальних напоїв на основі молочної сироватки; косметична промисловість; корми для с/г тварин. Вид упаковки: мішки по 15-25 кг.

Інформація з інших ресурсів

Заяви про себе! Прорекламуй себе!

Додати запис у Довідник