ye-logo.v1.2

У Хмельницькому "Свобода" палила прапори Партії регіонів (ВІДЕО)

Політика 3308

Біля пам’ятника Тарасу Шевченку активісти обласної організації ВО “Свобода” спалили прапор Партії регіонів на знак протесту проти політики чинної влади.

 Про це повідомляє УНІАН з посиланням на  народного депутата від ВО Свобода” і керівника облорганізації партії Ігоря Сабія. Він уточнив, що акт спалення провели перед офіційними заходами влади із вшатування пам’яті Т.Шевченка. На тему: У Тернополі влада покладала квіти Шевченку під посиленою охороною міліції І.Сабій зауважив, що кілька правоохоронців намагалися завадити спаленню прапора Партії регіонів. “Своєю акцією ми намагалися продемонструвати ставлення українців до влади Партії регіонів”, - наголосив І.Сабій. За його словами, на офіційних урочистостях біля пам’ятника не були присутні перші особи області, а лише їхні заступники.

Коментарі:

Владимир 28.03.2013 19:33

)) Ні, пані Аліна, це не він! Хоча, мені приємно, що Ви мене з ним сплутали!) А що, Вам кругом мерещиться Ядуха?!))    

Владимир 11.03.2013 15:33

..."Своєю акцією ми намагалися продемонструвати ставлення українців до влади Партії регіонів"... Пан Сабій трохи помилився! Не треба підписуватися за всіх УКРАЇНЦІВ!!! Це - відношення ВО "Свобода" до ПР. Як до мене, я б з більшим задоволенням спалив стяг цієї ультранаціоналістичної оргацізаціїї.)  

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую