ye-logo.v1.2

«Свобода» звинувачує міліцію у бездіяльності під час рейдерських захоплень у Хмельницькому

Політика 3627
з архіву
Фото: з архіву

Народні депутати від Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Ігор Сабій та Ігор Янків скерували депутатський запит до міністра внутрішніх справ.

Нардепи звинувачують хмельницьку міліцію у бездіяльності.
«Місцеві депутати і підприємці сектору «Бартер», а це понад двісті торгових місць, стурбовані ситуацією, що склалася на території міського комунального підприємства – ринок «Ранковий» сектор «Бартер», що у Хмельницькому. Відбулося незаконне захоплення земель комунальної власності колишньою адміністрацією ринку. На цій території розташовані приміщення адміністративної будівлі, приміщення охорони, трансформаторної підстанції, лінії електропередач та кіоски приватних підприємців ринку. Заявники стверджують, що на працівників комунального підприємства, підприємців і продавців чинить тиск та погрожує колишня адміністрація ТОВ «Речовий ринок «Торговий дім Бартер сервіс» та спеціально найнята ними охоронна фірма», - повідомляє прес-служба Хмельницької міської організації ВО «Свобода».
«Люди переконані, що життя та майно приватних підприємців, а також покупців є в небезпеці, оскільки вони не забезпечені належною охороною. Електрощитові та трансформаторні підстанції заблоковані, до них немає вільного доступу відповідальними працівниками комунального підприємства. Численні звернення підприємців до органів МВС України в Хмельницькій області не дали жодних позитивних результатів – рейдери цілодобово перебувають на ринку, а правоохоронні органи виявляють повну бездіяльність», – йдеться у зверненні.
Від міністра внутрішніх справ «свободівці» вимагають вжити заходів щодо припинення незаконного захоплення земель комунальної власності у Хмельницькому. Перевірити факти бездіяльності органів МВС області та вжити необхідних заходів.

Коментарі:

Николай 22.06.2013 17:24

Хоть одна политсила заявила о РЕЙДЕРСТВЕ вслух....

Єва Губар 21.06.2013 20:48

"рейдери цілодобово перебувають на ринку, а правоохоронні органи виявляють повну бездіяльність" "правоохоронні органи виявляють повну бездіяльність" - ви хочете сказати, що це не є звинуваченням міліції у бездіяльності?  "звинуватити може тільки прокурор" - ви мене пробачте, але це взагалі якийсь "зеківський" жаргон, який не лечить представнику будь-якої політичної сили. 

Нестор Махно 21.06.2013 17:51

"Свобода" нікого не звинувачує, звинуватити може тільки прокурор, навчіться читати. Де там хоч слово про звинувачення.   Тож написано, що звернулися до міністра, аби розібрався, бо люди скаржаться і хвилюються за своє майно і майно комунального ринку.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую