ye-logo.v1.2

У Хмельницькому знову багатотисячний майдан (ФОТО + ВІДЕО)

Політика 4530
Фото: автора

Учасники мітингу спочатку ледве не посварилися

Сьогодні підприємці області знову зібралися на майдані Незалежності в Хмельницькому. Поки одні чекали початку мітингу, інші - йшли багатотисячною колонною з ринків на Львівському шосе. Коли ж дішли, то попросили активистів "Свободи" згорнути партійні прапори, бо акції протесту мають бути поза політикою. Ті не одразу погодилися. І мітингувальники ледве не посварилися із "свободівцями". Однак все завершилося мирно - прапори згорнули і мітинг продовжився. Мітингувальниги знову вимагали відставки голови Хмельницької облдержадміністрації, уряду та парламенту. Ну, і звісно, ветування Податкового кодексу.

Коли ж до хмельничан вийшов Олег Тягнибок, то "свободівські" прапори знову замайоріли над маданом, і вже ніхто не просив їх сховати. Приїзд лідера "Свободи" на майдані зустріли оваціями, а його виступ - уважно слухали. Тягнибок подякував всім хмельничанам, які вже другий тиждень протестують та закликав йти до кінця - повного ветування Податкового кодексу, відставки уряду та парламенту. 

Коментарі:

вася 01.12.2010 11:59

наскільки я знаю, якраз Свобода і платила за озвучку по 900 грн щодня, бо своєї в них немає, Кнець десь брала, а платити просила Свободу. а взагалі мені Свобода подобається,

Вася 30.11.2010 22:31

А слышал от людей что пока не купили апаратуру пользовались Свободовской" и платили им по 900 грв в день. А еще за день до первой сесии горсовета к Мельнику наведались депутаты от Свободы во главе с Сабием,и выпрашивали кое что, а Мельник им сказал что хлопцы вы пока кроме Ганьба, Долой ни че полезного не сделали для Хмельницкого.Вот такая настоящая Свобода.Там хлопцы хваткие до денег по более чем многии крахоборы. И понимают, что народу нет что предложить кроме как горло-ганьба и народ проголосует,вот и пускают вперед под танки простых партийцев,тех менты бьют,народ сочуствует голосует а верхушка в шоколаде.

Хорунжий 29.11.2010 11:10

Молодець Тягнибок, людей потрібно очолити, інакше нічого з тих майданів не вийде, з вовками потрібно боротись тільки їхніми ж методами,вовчими,все решта-патетика та демагогія. Комуно-шовіністичним дописувачам-ганьба,адже на майдані і росіяни і євреї і поляки стоять...це саме ви розбрат вносите між народами,напевне нові методички прислали з Москви

проскуров 29.11.2010 09:45

такі як Тягнибок і Свобода зараз потрібні Україні як ніколи. тільки вони можуть зараз навести порядок запустити розвиток в Україні. все інше пусті розмови та стереотипна брехня. історичний екскурс в Німеччину - тупо і невдало.

Сергей 29.11.2010 08:58

Упаси Бог, чтоб такие уроды моральные, как Тягнибо пришли к власти. Они первым делом москалей, жидов и ляхов перебьют. Под улюлюканье вот такой вот безмозглой отары, какую мы можем наблдюдать. Потому них..на и не получается у вас, милые базарники, что вы как стало вечно плететесь за кем-то, вмеесто того, чтобы самим что-то сделать. Какого лешего ждать дядю Тягнибока, или Мельника, или еще черт знает кого? Да с вашими деньгами и возможностями, вы сами пмогли бы выпуститьб личный базаркомовский налоговый кодекс. Мозгов просто не хватает. Или чего?

Алекс 28.11.2010 19:05

Отказавшись от барыжных услуг на 2 недели, нормальные люди дадут им шанс вспомнить, что барыги - не более чем спекулянты. Спекуляция - не есть бизнес. Ребятам- барыгам надо понять, что налоги-таки платить им придётся. А если нет - в Италии полно ещё должностей по мытью сеньорских задниц. Там этим бизнесом ребята смогут заниматься без платы налогов, сборов, платежей, предусмотренных налоговым кодексом.

Вячеслав 27.11.2010 19:25

"Тягни в бок" такая же паскуда, как и остальные. Дайте ему власть - еще хуже будет

хмельничанин 27.11.2010 18:16

Иннокентий, именно такие как вы и пускают слухи о том, что националы - фашисты. Вы поучите историю, а потом пишите бред.

Иннокентий 27.11.2010 18:09

Именно так зарождался фашизм в Германии!Люди одумайтесь!Будьте бдительны.Гоните неонацистов которые непременно предложат вам свергать властью.Все это уже было и кончилось ужасом человечества.

Свобода 27.11.2010 14:40

мені взагалі здається, що Кулик і Кнець себе саме політиками бачать, гроші щодня збирають, потім їх розкрадають, Свободу бояться, а народ тупо мерзне на майдані. Тягнибок дуже спободався. моє ставлення до Свободи після акції протесту змінилося кардинально в кращу сторону!

хмельничанин 26.11.2010 20:03

а почему же наш мэр Мельник молчит? Да и не зовут его на майдан... Почему? Иногда, если честно, меня тошнит от этих Кнец и Кулик, говорят херню какую-то... то им то не нравится, то другое. Нахрена сегодня было орать "Пресса - не молчи" ??? Они хоть газеты читают? В Интернет заходят? Или зациклились лишь на канале "Поц-ТБ"? А Тягнибок молодец! Все по делу сказал. Не то, что истерички, которые собрали уже больше 30 тысяч гривен с базарников, и за 19 тысяч грн купили аппаратуру. Без политики акции так и будут "истерическими", а не конструктивными. Кстати, я не базарник, но тоже против дебильного кодекса.

лена 26.11.2010 19:44

я ходжу на майдан з вівторка минулого тижня і можу сказати, якщо хлопці з Свободи цей майдан не очолять, нічого доброго не буде. Тягнибок це тільки підтвердив. треба політизувати акцію, треба робити звернення до бюджетників, студентів і закликати вийти всіх разом!, бо наші баби-бабарихи все спустять на гальмах! я голосувала за Батьківщину і вірила Мельнику, але зараз бачу, що помилилася, бо саме Свобода - це наша бодай надія на справжні зміни.

Тарас Гаврилюк 26.11.2010 18:46

Тягнибок дуже гарно розставив всі акценти, все чудово пояснив, мені дуже сподобалося, буду підтримувати тепер тільки Свободу, тільки Тягнибока, все інше шушара!

влад 26.11.2010 17:05

Тягныбок балы набирает, пиарясь.

Вадім 26.11.2010 14:26

Кіна не буде - кодекс підпишуть! Так що, або штурмуйте парламент та лінчуйте депутатів, або платіть дань паханам!

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую