FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
5 Липня, 2024

На правах реклами З традиційними заходами та масштабними дійствами. Волочиський та Хмельницький райони відсвяткували День Незалежності

Фото: прес-служби нардепа

Цього року наша держава відсвяткувала 26 річницю Незалежності. Урочисті патріотичні заходи відбулися і у Хмельницькому та Волочиському районах.

23 та 25 серпня урочисті заходи із запальними танцями та частуваннями від фонду «Ми поруч» пройшли у Олешині Хмельницького та Наркевичах Волочиського району.

Присутні мали змогу не лише отримати естетичне задоволення від виступів місцевих колективів, а й пригоститися смачною юшкою та ковбасками від фонду «Ми поруч».

«Традиційно на кожне державне чи районе свято долучається і наш фонд «Ми поруч». Цього разу ми пригощаємо усіх охочих смачними стравами, а для наймолодших роздаємо кульки. Словом робимо усе можливе від нас, аби свято вдалося», - зазначив помічник народного депутата Сергія Лабазюка Леонід Гуцалюк.

І у Наркевичах, і у Олешині на святкування завітав народний депутат Сергій Лабазюк, котрий з вітальним словом звернувся до присутніх та нагородив кращих представників різних професій та установ, а у Наркевичах нардеп вручив сертифікат на поїздку до Львова.

Окрім цього ще одним сюрпризом від народного депутата став виступ відомого гурту «Чорнобривці».

Масштабними дійствами День Незалежності відбувся і у Волочиську.

З самого ранку , 24 серпня районе керівництво та народний депутат України Сергій Лабазюк відкрили оновлену дошку пошани та Алею Слави.

Після того традиційно кращі підприємства та установи району та міста пройшлися в урочистій ході центральними вулицями міста.

З 10:00 стартував святковий концерт. Я годиться з рук керівників ОТГ та району, кращі працівники освітньої, медичної соціальної та сфери ЖКГ отримали відзнаки. Нагородив кращих і народний депутат Сергій Лабазюк.

«Цього року нашій країні 26. Дійсно за ці роки у державі пройшли досить вагомі зміни. Приємно, що мій рідний район став кращим по показникам ОТГ. Але всі ці здобутки були б неможливими без людей, що розвивають район, а це кожен хто трудиться у різних сферах», - зазначив під час виступу народний депутат Сергій Лабазюк.

Після урочистої частини на площі, від фонду «Ми поруч» були організовані пригощання. Паралельно кожна об’єднана громада представила свої смаколики, якими частувала кожного охочого.

Подбали організатори і про наймолодших – для них фонд надав безкоштовні батути на яких діти розважалися досхочу.
Цього дня відбулося і спортивне свято. У футбольних баталіях зійшлися команди з Волочиської міської, Наркевичської та Війтовецької ОТГ.

Вже близько 20:00 на площі яблуку ніде було впасти. Всі присутні очікували на головний сюрприз від Сергія Лабазюка - співачку країни Ольгу Полякову.

Піднесений настрій та святкова атмосфера тут відчувалися усюди. Адже усі святкували День Народження своєї рідної та неповторної, Богом даної української землі.