FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
10 Травня, 2024

Виконком Хмельницької міськради: затвердження нової схему руху транспорту (запис)

Вже сьогодні виконком Хмельнциької міської ради може затвердити нову схему руху громадського транспорту. Фото: автора

Сьогодні члени виконавчого комітету продовжать впроваджувати транспортну реформу в місті.

Тиждень тому виконавчий комітет Хмельницької міської ради затвердив порядок проведення конкурсу на пасажирські перевезення в місті. Сьогодні ж, 14 вересня, продовжить розгляд транспортних питань.

У порядку денному виконкому – 48 питань. І 34-м питанням – «Про затвердження переліків маршрутів міського електричного транспорту (у тому числі нічних) та міських автобусних маршрутів загального користування м. Хмельницького з необхідністю кількістю транспортних засобів на них та втрату чинності рішень виконавчого комітету». Цей проект викликав жваве обговорення у містян. Провели й громадське обговорення. І вже сьогодні виконком має поставити крапку в цьому питання, визначивши, які маршрути діятимуть у місті. Адже планують не лише скасувати деякі, а й ввести нові. Зауважимо, що нова транспортна схема розпочне діяти з наступного року.

Також, планується, що виконкому дасть дозвіл на облаштування зупинки громадського транспорту «Ощадбанк», що біля підземного переходу в центрі міста. Як сказано в проекті рішення, дозвіл нададуть товариству з обмеженою відповідальністю «Платинумбуд», яке зареєстровано на Подільській, 10/1, на умовах благоустрою прилеглої території. Зауважимо, що зупинка має бути без торговельного павільйону.

Що ще розглядатиме виконком міської ради, можна буде спостерігати в прямому ефірі на сайті «Є». Початок трансляції 14 вересня о 14.00.

Ефір завершено. Вашій увазі запис трансляції: