FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
4 Травня, 2024

“Чи згодні ви чекати 10 років на краще життя?”

Нещодавно уряд заявив, що українцям стане значно краще жити. Але станеться це через... 10 років. Кореспонденти “Є Поділля” вирішили запитати відомих людей Хмельниччини, як вони до цього ставляться і чи готові стільки часу чекати змін на краще?

Ігор Корнійчук, перший секретар Хмельницького комітету Комуністичної партії України: “Від того, скільки ми чекатимемо, ситуація ніяк не зміниться. Доки у Верховній Раді не буде більшість депутатів з народних мас, а не олігархів, доти нема чого сподіватися на краще життя. Уряд має працювати над виконанням тих законів, які захищають звичайних людей, простих робітників. Депутат має жити таким життям, як і народ, інакше він його не зрозуміє. На цей момент уряд представляє інтереси олігархів, а не народу. А народ, в свою чергу, несвідомо обирає не тих, хто б йому допоміг. Треба, щоб інтереси населення представляли народні обранці з різних галузей: науки, освіти, медицини, комунальної сфери, журналістики тощо. Тобто, люди компетентні. Вірю в те, що до наступних виборів напруга, що склалася в країні, може дещо послабитися”.
Анатолій Суходоля, головний хірург області, професор, депутат обласної ради: «Зрозуміло, що так довго чекати ніхто не хоче. Але я розумію, що покращення життя завтра бути не може. Тому доводиться погоджуватися на етапи, які нам пропонують. І сподіватися на краще».
Володимир Купратий, голова Хмельницької обласної ради організації ветеранів України: “Ми, ветерани, не згодні чекати так довго. Звісно, хотілося б, щоб ці часи настали якнайшвидше. Маємо надію, що уряд все-таки виконає ті обіцянки, які постійно дає. Зараз спостерігаються деякі зрушення в кращий бік, наприклад, підвищення пенсій, але вони не встигають за темпами інфляції. Ми всі віримо в те, що до 20-ліття незалежності України уряд порадує нас, і зміни на краще вже відбуватимуться, а не відкладатимуться на довгі 10 років”.
Любов Садовська, завідуюча Городоцьким районним відділом освіти, депутат районної ради:
«Я переконана, що зміни на краще ми відчуємо значно швидше. Зараз у державі розпочинаються реформи. І я вірю, що вони досить скоро дадуть позитивний результат».