FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
22 Липня, 2024

Про волю Божу і перші кроки на посаді розповіла новообрана голова Хмельницької обласної ради

Щодо кадрових питань, то Віолета Лабазюк зауважила, що «політичними розправами» займатися не збирається. Фото: Андрія Ящишена

Пресконференція Віолети Лабазюк відбулася сьогодні, 10 грудня.

Новобрана голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк під час своєї першої пресконференції зазначила, що вона «людина з бізнесу» і пишається тим, що її прізвище Лабазюк. Вона запевняє, що «не зацікавлена у лобіюванні нічиїх інтересів», а про своє обрання каже, як про «волю Господа Бога».

«Волею Господа Бога мала бути жінка в любому випадку. Нею стала я. І як координатора жіночого руху, я допоможу нашим жінкам бути рівними серед чоловіків. Я не боюся відповідальності і розумію весь об’єм роботи», – каже голова обласної ради.

Також новообрана голова ради зазначила, що в роботі сподівається на співпрацю із головами територіальних громад, та новостворених районних рад.

«Я дуже сподіваюся в рамках всієї області на співпрацю з головами об’єднаних територіальних громад, з головами трьох районних рад. Я думаю що ми проведемо аналіз комунальних підприємств, які є в обласній раді. Проаналізуємо бюджет 2020 року і ми вже займаємося цим, у порівнянні з 2019 роком. Хочу зарухати тими програмами, які сьогодні є реально розписані на листку, а їх є 62 і лише половина з них дієві», – зазначила Віолета Лабазюк.

Щодо кадрових питань, то Віолета Лабазюк зауважила, що «політичними розправами» займатися не збирається, але вже доручила заступникам і помічникам проаналізувати діяльність комунальних закладів, їх дохідною частиною, проблемами і керівниками в тому числі.  

Повну версію пресконференції можна подивитися на сторінці Сайту "Є" у Фейсбуці.