ye-logo.v1.2

Представники опозиційних партій Хмельниччини об'єдналися в Комітет опору диктатурі

Політика 2904

Заяву про створення такої організації підписали обласні осередки «Фронту змін», Народного Руху України, «Батьківщини», «Нашої України», Всеукраїнського об'єднання «Свобода» та інших політичних та громадських оргіназацій. Всього — 25 підписів.

«До цього нас спонукала та реальність, яка існує нині для дотримання прав і свобод, збереження демократичних норм в Україні, - каже заступник голови обласної організації ВО «Батьківщина» Віктор Адамський. - Ми усвідомлюємо те, що над демократичними цінностями нашої країни висить Дамоклів меч. І безпосередніми фактами цього є ті політичні репресії, які масово відбуваються в столиці та регіонах України. В залежності від того, чи зуміємо ми зупинити цей процес, зберегти цінності, які зразково виписані в Конституції України, власне, залежить і майбутнє. І це стало стимулом для нашого об'єднання».

Найближчим часом представники Комітету обіцяють вивести українців на масові акції протесту проти режиму тотальної диктатури — як у великих містах, так і в невеличких селах.

Коментарі:

Semmm 22.08.2011 17:13

Комітет опору!!! Якого опору? під першим натиском на той опір всі перелізуть в партію регіонів... от і весь опір! )))))

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую