FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
3 Травня, 2024

Василь Ядуха вимагає детальні звіти про всі акції протесту в області

Хмельницька обласна державна адміністрація вимагає від міських і селищних голів області звітувати про політичні акції, які проводяться в їх регіонах.

"Зважаючи на зростання суспільно-політичної активності у регіоні та появу громадсько-політичних новоутворень, що ставлять за мету проведення провокативної політичної діяльності, прошу звернути особливу увагу на оперативність інформування управління про заплановані та проведені у районах та містах області заходи із соціально-політичних питань", - йдеться в наведеному зверненні ОДА.

Чиновники вимагають "терміново посилити роботу з органами місцевого самоврядування на предмет моніторингу подання громадсько-політичними об'єднаннями та окремими громадянами заяв (повідомлень) про заплановане проведення акцій протесту, мітингів, зборів громадян, розповсюдження друкованої продукції".

Вимагається посилити "відслідковування статутної діяльності осередків політичних партій та громадських організацій, які мають політичний ухил (збори, конференції)", а також невідкладно інформувати управління про хід та результати вказаних заходів.

Скан відповідного документа розмістив у своєму блозі письменник Сергій Пантюк.

"Довідка повинна містити не загальні фрази, а вичерпну інформацію про хід та результати заходу: прізвища та посади організаторів, кількість та категорії учасників, гасла, прапори, список виступаючих та основні тези виступів, оцінка діяльності влади...", - наголошується в листі.

Уся розповсюджувана друкована продукція агітаційного та політичного змісту має скануватися та невідкладно передаватися в управління в електронному форматі.

Джерело УКРАЇНСЬКА ПРАВДА