FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
3 Травня, 2024

Спецрепортаж: Як біля Хмельницької облдержадміністрації телевізори трощили

Під стінами облради та адміністрації провели акцію проти цензури в комунальних засобах масової інформації Хмельницької області

П’ять стареньких телевізорів, п’ять молодиків із кувалдами, декілька – з газетами та плакатами… Поки облраду пікетують представники рибного господарства, телевізори розписують словами «Цензура». Ще мить… і в хід йдуть кувалди! Телевізори трощаться прямо на очах перехожих. Що це? Для чого? І чому?
Виявляється, в такий спосіб Хмельницька «Студентська Свобода» вирішила продемонструвати, що в нашій області наче існує цензура в комунальних засобах масової інформації. За словами Анни Литвинюк, одного з організаторів акції, комунальні ЗМІ постійно представляють тільки одну позицію – позицію влади. «Жодна опозиційна політична сила не може донести до громади свою думку через комунальні ЗМІ, - стверджує студентка. – Ми проти такого».
Ну, а розбиті телевізори учасники акції, по її завершенню, зібрали та пообіцяли викинути на смітник. Як все відбувалося, у наступному відеосюжеті: