FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
12 Травня, 2024

Ветерани вимагають відкликання депутата від ВО «Свобода»

У Кам’янці розгорівся конфлікт між ветеранською організацією міста та представниками ВО «Свобода».

Причиною цього став виступ депутата міської ради Віктора Притуляка щодо нагородження відзнакою «Честь і шана» представників міської організації ветеранів. Тоді Віктор Григорович сказав, що влада утримує цих людей біля себе як «цепних псів».
Таке порівняння дуже обурило людей похилого віку. Свою відповідь на цю репліку вони розмістили у місцевих ЗМІ.
10 лютого перед початком пленарного засідання позачергової сесії міської ради представники ветеранської організації звернулися до народних обранців з гнівним виступом, який зачитала Надія Підскоцька.
Ветеранів війни та праці дуже обурює таке ставлення до них «свободівців», які незаслужено ображають людей, які заслуговують шани та поваги. У виступі йшлося: «Ми не маємо права забувати про тих, хто піднімав прапор Перемоги, відбудовував країну після фашистської розрухи, забезпечував мирне небо. Ветерани не заслуговують на приниження та зневагу».
Також неодноразово йшлося про те, що громадськість має засудити такий виступ депутата і подумати над тим, кому вона довіряє представляти свої інтереси. Представники ветеранської організації вимагають відкликати народного обранця.
Міський голова Михайло Сімашкевич сказав, що вже дав доручення депутатській комісії з питань етики розглянути це питання.
Своє слово у цьому скандалі сказав і депутат обласної ради Сергій Ведерніков, який висловив готовність викликати Віктора Притуляка на дуель.
Віктор Григорович погодився, але проти такого розвитку подій виступив Михайло Сімашкевич. 

Джерело novini.net.ua