FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
30 Квітня, 2024

Вперше у Хмельницькому...

Фото: osvita.ua

футзальний турнір серед школярів.

З ініціативи управління освіти Хмельницької міської Ради та ФК «Спортлідер+» в обласному центрі вперше відбудеться масштабний футзальний турнір серед школярів - шкільний турнір з футзалу «Кубок президента ФК «Спортлідер+» Івана Гончара
Ініціаторами цього історичного спортивного заходу стали управління освіти Хмельницької міської Ради та футзальний клуб ФК «Спортлідер+». Турнір проводиться з метою популяризації футзалу у нашому місті, підвищення рівня майстерності школярів, а також відбору кращих дітей до ДЮСШ «Спортлідер+».
Такий захід відбувається в рамках ПРЕМІУМ-ЛІГИ з футзалу, яка є важливою складовою реалізації соціально-спортивного проекту «Відродимо здоровий спорт разом».
Розмаху турніру додає той факт, що змагання відбуватимуться одразу у двох вікових групах: 1999-2000 рр. та молодші, а також 1996-1997 рр. та молодші. На попередньому етапі команди будуть розподілені на чотири підгрупи по територіальному принципу. Ігри попереднього етапу будуть проходити у таких залах: СЗОШ №15, ЗОШ №27, НВО №9 та НВО №28. У фінальний етап виходять переможці підгруп, а також дві кращі команди серед тих, хто посяде другу сходинку на груповому етапі. Фінальний етап пройде з 19-ого по 24-е березня 2013 року в спортзалі ХНУ або «Динамо».