FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
23 Липня, 2024

«Апперкот» для хмельничан

Фото: sportlider.km.ua

ФК «Спортлідер-2» віддав перемогу лідеру турніру – ковельському «Апперкоту».

Матч закінчився із рахунком – 1:5 на користь волинян. Перший небезпечний момент в грі виник вже на 3-ій хвилині. Олег Ситник чудово зіграв на перехопленні, і відразу бив у дальній кут, проте м’яч після його удару пролетів в лічених сантиметрах поруч із стійкою воріт. Віталій Ільїн з гострого кута прострелив у центр карного майданчика, де Данилюк блискуче зіграв на випередження, і в один дотик переправив сферу у сітку воріт – 0:1. Міг «Апперкот» відразу подвоїти перевагу, але вибачив підопічних Вадима Рефеля Віталій Кашуба, не зумівши замкнути на дальній стійці розкішний простріл від Романчука. Гості суттєво додали у швидкості, і здавалось, що проблем нашим землякам точно не уникнути. Певно, «лідери» не витримали такого пресингу, адже провалили кінцівку тайму, пропустивши ще двічі. Віталій Кашуба після помилки захисника чудово пробив у праву «шістку» воріт – 0:2. А вже майже перед сиреною на перерву Данилюк зряче відпасував на дальню стійку, де той же Кашуба вдотик переправив сферу у кут воріт, оформивши дубль в цій грі – 0:3.
Вже в дебюті другої половини зустрічі Шеремета міг зменшити розрив у рахунку, однак Дувакін в неймовірному стрибку витягнув сферу з нижнього кута після удару нашого капітана. І саме тоді спрацювало відоме футбольне правило. Іван Данилюк розібрався на бровці з Ситником і невідпорно пробив у ліву «дев’ятку» воріт – 0:4. Хмельничани, заведені палкою підтримкою вболівальників, кинулись відіграватись. Шеремета відпасував на дальню стійку, де Атаманюк поцілив у лівий нижній кут без шансів для Дувакіна – 1:4. Відразу забити другий м’яч «лідерів» міг Олег Ситник, однак м’яч після чудового удару «п’ятірки» хмельничан трішки розминувся з «дев’яткою» воріт гостей. В середині другого тайму Чанко блискуче зіграв на перехопленні, і пробив у порожні ворота після помилки підопічних Вадима Рефеля – 1:5. Завершення матчу проходило у атаках господарів майданчика.
У підсумку – поразка хмельничан з рахунком 1:5. Наступну гру «Спортлідер-2» проведе 16-ого березня. Підопічні Вадима Рефеля на виїзді зіграють із львівським «Львівхолодом».