FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
2 Травня, 2024

Схуднення розпочинається з голови

Усі рівняємося на тренера Віталія!

Ось уже другий місяць тренувань позаду, але далі, ніж «мінус 6» мені не вдається рухатись.

Стрілки вагів ніби завмерли. Втім і тренер Віталій Безносюк, і вже досвідченіші клієнти спортклубу «Evolution» мене заспокоюють, що це цілком нормально: «Вага стоїть на місці не тому, що жир не зникає, а тому що набирається м’язова маса».
В даному випадку треба заміряти об’єми. А з об’ємами в мене все набагато приємніше. Адже на роботі і на вулиці мене важити ніхто не буде, а ось те, що ненависні сантиметри з талії та стегон зникли, колеги по роботі вже помітили.
А коли є очевидний результат, то й в голові автоматично все перебудовується. І розумієш, що схуднення розпочинається з мотивації, з відповіді на питання – для чого це мені потрібно. І коли в голові вималюється цілком конкретна відповідь (влізти в позаторішню сукню, з’явитись на море новий купальник…), тоді і здаватиметься, що все вдається само собою.
Втім, до такої підсвідомої дії мотиву ще треба закріпити нові звички. Мені найважче було почати правильно харчуватись: і меншими за розміром і за калорійністю порціями, і відмовою від солодощів. Робити фізичні вправи теж часто буває ліньки. Тому Віталій дуже часто поряд з функціями тренера виконує функції наглядача. І під час групових тренувань ми, підморгуючи одна одній, коли тренер не бачить, можемо трішки «пофілонити». Водночас, після наганяю тренера, аж самій соромно: дійсно вдома ще належишся, а тут працюй. Адже не для нього, а в першу чергу для себе займаєшся.
До речі, як на мене, то в групових заняттях, порівняно з тренажерним залом, навіть цікавіше. Віталій постійно міняє програму тренувань, темпи їх виконання. Часто на заняттях змагаємось між собою, хто швидше або хто більше зробить вправ. І все це – в невимушеній дружній атмосфері. І, звичайно, з жартівливими напутніми словами тренера.