FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
27 Квітня, 2024

Хмельницькі олімпійці отримали обіцяні 20 тисяч гривень

Влада міста подарувала сертифікати на відповідні суми, які виділила спортсменам міська рада.

Трохи більше, ніж через два місяці в бразильському Ріо-де-Жанейро стартують чергові Олімпійські ігри. І, щоб хмельничани, які візьмуть участь в Олімпіаді, могли краще підготуватися, міська рада виділила по 20 тисяч гривень кожному.

Сертифікати на отримання цієї суми отримали четверо спортсменів – веслувальники Павло Алтухов, Дмитро Янчук та Інна Грищун, а також борець Павло Олійник. Щоправда, останній через підготовку до змагань, не зміг прийти на вручення, а тому сертифікат передали його тренеру Миколі Тарадаю.

«Розуміємо, що в сучасному спорті – це не великі кошти, - заявив міський голова Олександр Симчишин. – Але це буде наш внесок, як міської влади, в вашу підготовку та сподіваюся, що це теж вплине позитивно на ваші результати».
До речі, веслувальники Павло Алтухов, Дмитро Янчук та Інна Грищун лише повернулися з двох етапів Кубка світу, де здобули декілька нагород. А, найголовніше, вибороли своє місце в складі збірної України на Олімпіаді в Ріо. «Це дуже добре, що троє спортсменів із Хмельниччини та ще й з однієї спорт школи представлятимуть Україну на Олімпійських іграх», - зазначив Павло Алтухов.

Інна Грищун на Олімпіаді може взяти участь у змаганнях байдарок-двійок та байдарок-четвірок.

Відзначимо, що вже 9 спортсменів-подолян мають право виступити в Ріо, де пройдуть головні змагання чотирирічки з 5 по 21 серпня.