FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
7 Липня, 2024

«Поділля» зіграло з тернопільською «Нивою»

Біля воріт терноіпльської Ниви гравці Поділля створили чимало моментів, але реалізували лише один. Фото: автора

Попри те, що в п’ятницю на хмельничан очікує офіційна гра, вони вирішили зіграти товариський матч.

У гості до хмельницького «Поділля» завітала тернопільська «Нива», яка готується до виступів у новому чемпіонаті України серед аматорів. Хмельничани ж цей спаринг провели в рамках підготовки до чергового матчу першості країни в другій лізі.

Наставник «Поділля» Віталій Балицький з перших хвилин поєдинку випустив гравців, які не мають достатньої ігрової практики, а також переглянув потенційних новачків.

Перший тайм пройшов у доволі рівній боротьбі. І, хоч хмельничани мали невелику перевагу, але втілити її в забиті голи не змогли. Малюнок гри змінився в другому таймі, коли на полі в складі «Поділля» вийшли гравці, які вже відчули смак перемоги та гіркоту поразки в другій лізі. Хмельничани діяли швидше та небезпечніше. Ось тільки забити ніяк не вдавалося. Утім, на 63 хвилині м’яч таки залетів в сітку воріт «Ниви», коли Андрій Ліповуз влучно головою замкнув навісну передачу.

Євген Шмаков (у помаранчевому), який має досвід виступів за команди Прем’єр-ліги, зіграв за "Поділля" в матчі проти тернопільської "Ниви"

Хмельничани мали чимало моментів, але "Ниву" не раз у другому таймі рятував голкіпер

Віталій Костишин зіграв на звичній для себе позиції правого захисника

Нападник "Поділля" Алішер Якубов, який у двох матчах в другій лізі щабив два голи, у товариському матчі не зміг відзначитися

Міг забивати і Владислав Гресь, але його удар у падінні головою "потягнув" воротар "Ниви"

Повівши в рахунку, Віталій Балицький знову змінив більшу частину гравців на полі, давши багатьом друголіговим футболістам відпочити. Але до завершення гри рахунок так і не змінився. Отож, мінімальна перемога «Поділля» з рахунком 1:0.

Артем Макарченко "розривав" прафий фланг захисту тернопільської "Ниви"

Вже 5 серпня на стадіоні «Поділля» хмельничани зіграють матч 3 туру чемпіонату України в другій лізі. Суперником нашої команди стане запорізький «Металург». Початок матчу о 18.00.

Андрій Ліповуз, автор єдиного голу "Поділля" в ворота "Ниви" з Тернополя