FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
8 Травня, 2024

Футбол. «Поділля» в Кременчузі не змогло «зачепитися» за очки

Роман Шпиця (у білому) не допоміг своїй команді, оскільки пропускав матч через дискваліфікацію. Фото: з архіву

Хмельничани поступилися на виїзді одному з лідерів другої ліги.

Хмельницьке «Поділля» в Кременчузі зазнало поразки від «Креміня» з рахунком 4:1. Щоправда, після першого тайму були сподівання, що хмельничани зможуть здобути залікові очки в матчі проти команди, яка посідала друге місце в турнірній таблиці другої ліги.

Пропустивши швидкий гол на 7 хвилині, гравці «Поділля» довго приходили до тями, через що в ворота Сергія Дворника «Кремінь» міг забити ще не раз. Утім, згодом хмельничанам вдалося вирівняти гру, а на 42 хвилині провести результативну контратаку. У підсумку Олександр Музичук зрівняв рахунок у матчі.

Та в другому таймі «Кремінь» увімкнув увесь свій потенціал та тричі забив. До того ж, усі три голи – головою. «Гра на «другому поверсі» – це наше слабке місце, - каже виконуючий головного тренера «Поділля» Аркадій Баталов. - «Кремінь» і в першому таймі мав ще декілька моментів. Поки моїм хлопцям не вистачає сил». Отож, «Поділля» зазнало поразки з рахунком 4:1 та продовжує посідати останнє місце в другій лізі. А ось «Кремінь» перемістився на першу позицію.

Вже 1 квітня «Поділля» зіграє в рідних стінах. Суперник – ще один із лідерів ліги – одеська «Жемчужина»., яка в 22 турі розтрощила «Мир» з Горностаївки в рахунком 5:0. Саме з таким рахунком одесити в першому колі виграли і в «Поділля». Нині «Жемчужина» посідає третє місце.