FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
30 Квітня, 2024

Футзал. «Продексім» - «Сокіл»: не вистачило психологічної рівноваги

Футзальний сезон для хмельницького Сокола не завершується - попереду ще Кубок України. Фото: з архіву

Хмельницька команда завершила свої виступи в чемпіонаті України з футзалу серед команд «Екстра-ліги».

Матчі 1/4 фіналу між хмельницьким «Соколом» та херсонським «Продексімом» стали дещо драматичними. Після перемоги хмельничан в рідних стінах, путівку до півфіналу розігрували в Херсоні.

«Соколу» необхідно були виграти перший матч на виїзді, щоб потрапити до півфіналу. Однак, матч завершився унічию 3:3, і на команди очікували два екстра-тайм. Але і вони не виявили переможця, а тому все вирішувалося в серії пенальті. У «лотереї» більше пощастило «Продексіму», і рахунок у серії протистояння став 1:1.

Отож, перепустку до наступного раунду змагань розіграли в третьому поєдинку, який також відбувся в Херсоні. І… «Продексім» переміг 3:1, через що для «Сокола» чемпіонат завершився.

«Нам не вистачило психологічної рівноваги, - каже головний тренер хмельничан Роман Ковальчик. – Але ніякої трагедії не сталося, все нормально. Будемо працювати далі, рухаємося у правильному напрямку».

Утім, хмельничани не йдуть у відпустку. Адже сезон для них ще не завершився. Попереду на команду очікує «фінал чотирьох» Кубка України, який пройде в Києві. Суперником хмельницького «Сокола» стане харківський «Локомотив». Матч 1/2 фіналу пройде 22 квітня, а вже наступного дня – 23 квітня, переможець хмельницько-харківського протистояння зіграє у фіналі проти сильнішого клубу в парі «Титан-Зоря» - «ХІТ».