FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
2 Травня, 2024

Першість області з футболу: втрата очок лідером та чергова перемога дебютанта

Гол Андрія Яремчука (в білому) приніс перемогу хмельничанам над МФК Славута. Фото: з архіву

Відбулися два поєдинки з чотирьох чергового туру чемпіонату Хмельниччини в Прем’єр-лізі.

Лише у двох містах області пройшли поєдинки 5 туру – у Красилові та Славуті. А ось матч нетішинського «Енергетика-Миклуша» з кам’янець-подільською «Фортецею» перенесли на 24 червня. Причина - участь нетішинської команди у Всеукраїнських змаганнях Атомпрофспілки. Ну, а поєдинок старокостянтинівського «Случа» та волочиського «Агробізнеса-2» має пройти 31 травня.

Центральним поєдинком туру став матч у Красилові, де лідер змагань – «Случ», приймав ФК «Дунаївці», який посідає друге місце. І перший тайм завершився за рахунку 0:1, адже гостям вдалося розпечатати ворота красилівчан. Відзначився Вадим Глуховатий.

«Случу» вдалося зрівняти рахунок аж на 82 хвилині, коли забив Олександр Грищук. Утім, вже через 4 хвилини Олексій Муравський вивів дунаєвчан уперед. Втримати переможний рахунок гостям не вдалося. На 89 хвилині матчу Сергій Яровий врятував «Случ» від поразки – 2:2. «Звісно, залишилися незадоволені результатом, - каже тренер «Случа» Лев Сергеєв. – Ми в другому таймі створили безліч моментів, які потрібно було реалізовувати та вигравати матч. А вийшло так, що могли і програти».

Завдяки цій нічиїй, красилівська команда зберігла за собою перше місце. ФК «Дунаївці» - друге.

А ось на третє місце піднявся дебютант змагань – ФК «Хмельницький-ДЮСШ-1». Хмельничани свій матч проводили в Славуті, де їм вдалося здобути мінімальну перемогу з рахунком 1:0. Єдиний гол у матчі забив на 21 хвилині Андрій Яремчук. Для ФК «Хмельницький-ДЮСШ-1» це вже третя перемога в сезоні.

Матчі 6 туру заплановані на 3 червня. Хмельничани вдома прийматимуть ФК «Дунаївці», «Фортеця» - старокостянтинівський «Случ», а МФК «Славута» - «Енергетик-Миклуш». Поєдинок «Агробізнеса-2» з красилівським «Случем» запланований на 7 червня.