FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
28 Квітня, 2024

Футзал. Ювілейний гол «Сокола», впевнена перемога та озвучене завдання на сезон

Вже 23 вересня Сокіл зіграє вдома. Щоправда, за порожніх трибун. Фото: з архіву

Стартував чемпіонат України з футзалу серед команд «Екстра-ліги».

Свій перший матч нової першості хмельницький «Сокіл» проводив в Одесі. Суперником хмельничан став дебютант «Екстраліги» - «Епіцентр К Авангард». І новачкам найвищого футзального дивізіону країни не вдалося уникнути поразки. До того ж, розгромної.

Щоправда, першими у матчі відзначилися саме одесити, коли на 4 хвилині забив Коваленко. Та хмельничанам знадобилося менше хвилини, аби не лише відновити рівновагу в рахунку, а й забити свій 350-й гол в історії виступів у чемпіонаті України. Він на рахунку Андрія Лисенка. На 8 хвилині, після автоголу Віталія Радченка, «Сокіл» повів у рахунку. А далі…

Чотири голи Андрія Хамдамова та два Олександра Педяш9а встановили остаточний рахунок у матчі – перемога хмельничан 8:1.

Після гри головний тренер «Сокола» Роман Ковальчик, заявив, що перед його командоб стоїть максимальне завдання на чемпіон – виграти золоті медалі.

Свій наступний матч «Сокіл» проведе 23 вересня в Хмельницькому. В гості завітає івано-франківський «Ураган», який в першому турі вдома поступився «Титан-Зорі» з Покровського з рахунком 0:1. Зауважимо, що цей матч пройде без глядачів. Це буде останній поєдинок за порожніх трибун, через дискваліфікацію, яку «Сокіл» отримав за поведінку власних вболівальників ще в минулому сезоні.