FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
7 Липня, 2024

Футбол. Позитивні результати «Поділля» та «Агробізнеса» (ВІДЕО)

Матчі Поділля та вінницької Ниви прийнято називати подільським дербі. Навіть товариські викликають певну зацікавленість серед вболівальників. Фото: ілюстрація з архіву

Обидва клуби з Хмельниччини провели чергові спаринги.

Хмельницьке «Поділля» та волочиський «Агробізнес» зіграли свої контрольні матчі, готуючись до весняної частини чемпіонату України в другій лізі, яка стартує 31 березня. «Поділля» грало у Вінниці, а «Агробізнес» - у Туреччині.

Суперником волочиського клубу став представник вищої ліги чемпіонату Білорусі ФК «Смолевичі». Вже на 22 хвилині матчу наші земляки відкрили рахунок – відзначився Дмитро Юхимович. Та через дві хвилини білоруси зрівняли рахунок. «Був удар з метрів 25-ти, м’яч влучив у Юхимовича та відрикошетив у наші ворота, - розповів журналісту сайту «Є» Андрій Донець, головний тренер «Агробізнес». – Ми мало чимало моментів, аби виграти цей матч. Але не реалізували їх. Утім, я задоволений своїми хлопцями. В останні 15 хвилин вони, не зважаючи на те, що перебувають під великим фізичним навантаженням, домінували на полі».

«Агробізнес» продовжує готуватися в Туреччині, звідки вилетить додому 22 березня. А 21 березня ще планує зіграти один контрольний матч. Суперник ще визначається.

А ось хмельницьке «Поділля» в Вінниці зіграло з «Нивою-В». У першому таймі хмельничани відзначилися одним голом. Після кутового забив Сергій Швець. А в другому таймі успіх хмельничан подвоїв Андрій Джурко, який замкнув простріл Кирили Бабака. «За хвилин п’ять до завершення гри ми все таки пропустили один гол, але перемогли 2:1, - каже головний тренер «Поділля» Віталій Костишин. – Це для нас був останній контрольний матч. Далі готуватимемося виключно до домашнього матчу проти івано-франківського «Прикарпаття». Хіба що зіграємо ще двосторонню проти «Поділля» U-19».