FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
6 Травня, 2024

Футбол. Чергова поразка команди Алієва та старт першості області

Наступні матчі чемпіонатів серед аматорів та області заплановані на 19 та 23 травня. Фото: з архіву

ФК «Хмельницький» зазнав чергового фіаско в аматорському чемпіонаті України.

Хмельничани свій черговий матч першості країни серед аматорів у групі 1 проводили на Львівщині, де грали проти лідера змагань «Рочина» з Соснівки. І команда під керівництвом Олександра Алієва, який в цьому поєдинку не грав, поступилася з рахунком 4:0.

Все по суті вирішилося в стартові 15 хвилин, коли хмельничани пропустили два голи. Та до перерви у ворота ФК «Хмельницький» влетіли ще два м’ячі. Олександр Алієв перший тайм назвав провальним для своєї команди, а ось у другому «Рочин» вже грав по рахунку, а тому в гостей були можливості принаймні «розмочити» рахунок. Утім, не вдалося. Свій наступний матч команда Алієва зіграє 19 травня в Хмельницькому, коли прийматиме «Покуття» з Коломиї Івано-Франківської області.

Ну, а поки хмельничани грали в аматорські першості, стартував чемпіонат області в Прем’єр-лізі. ФК «Хмельницький» свій матч першого туру пропускав через гру в Соснівці. Натомість інші клуби вже зіграли. Так, дебютант змагань «Іскра» вдома в Теофіполі здобула перемогу над МФК «Славутою» з рахунком 1:0. А в Кам’янці-Подільському «Фортеця» розписала нічию 2:2 із красилівським «Случем».

Наступні матчі чемпіонату області пройдуть 19 травня. «Славута» прийматиме «Фортецю», а МФК «Дунаївці» - «Іскру». Поєдинок у Красилові між «Случем» та «Хмельницьким» пройде 23 травня. А ось старокостнятинівський «Случ» відпочиватиме через непарну кількість команд.