FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
22 Липня, 2024

Футбол. Команда з Хмельниччини виграла чемпіонат України серед ветеранів

Волочиський Агробізнес у фінальній частині здобув дві перемоги та став чемпіоном України 35+. Фото: прес-служби Агробізнеса

Фінальні змагання пройшли в Бучі Київської області.

До фінального етапу чемпіонату України з футболу серед ветеранів віком від 35 років пройшли чотири клуби. Окрім чернігівської «Десни», «Ветерану-Лучеськ» з Волині та «Ветерану» з Кривого Рогу, до фіналу пройшов і волочиський «Агробізнес».

У півфіналі команді з Хмельниччини протистояв клуб «Десна». Володимир Єзерський та Едуард Цихмейструк, забивши по голу в ворота чернігівчан, приснули перемогу «Агробізнесу» з рахунком 2:0.

Сьогодні, 14 вересня, відбулися вирішальні матчі всього чемпіонату. В матчі за «бронзу» «Десна» виявилася сильнішою за команду з Волині, вигравши з рахунком 4:3. А ось у «золотому» фіналі… Голів Богдана Іванціва, Володимира Єзерського та Автанділа Гвіанідзе не вистачило для перемоги, оскільки «Ветеран» зміг також забити тричі. Отож, основний час завершився з рахунком 3:3. А в серії пенальті «фортуна посміхнулася» команді з Волочиська. Перемога 5:4 та звання чемпіонів України.