FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
2 Травня, 2024

Футзал. У «Матчі зірок» візьме участь один хмельничанин

Андрій Хамдамов став єдиним гравцем хмельницького "Сокола", якого викликали на "Матч зірок" із футзалу. Фото: з архіву

Сьогодні у Львові вперше проведуть футзальне шоу.

Поки в чемпіонаті України з футзалу в «Екстра-лізі» пазуа, пов'язана з новорічно-різдвяними святами, Асоціація футзалу України 27 грудня проведе перший в історії «Матч зірок». Склад учасників команд визначали вболівальники, але рішення, кого з гравців викликати на таке шоу, приймали вже тренери команд.

Отож, сьогодні о 18.30 у Львові на майданчику палацу спорту «Галичина» вийдуть збірні «Півдня» (тренер Максим Павленко) та «Півночі» (тренер Валерій Легчанов). 

Максим Павленко в цьому поєдинку може задіяти воротарів Володимира Кардаша («Ураган») та Андрія Мельника («Титан»). Польові гравці, яких викликали на матч: Микола Микитюк, Артем Фаренюк, Андрій Федюк (всі - «Ураган»), В'ячеслав Чуднов, Михайло Волянюк, Петро Шотурма (всі - «Продексім»), Коллінс Йапарама («АРПИ Запоріжжя»), Олексій Бондаренко, Руслан Остапчук (обидва - «Епіцентр К-Авангард»), Олег Єрьомін («Титан»).

Ну, а в складі збірної «Північ» може зіграти капітан хмельницького «Сокола» Андрій Хамдамов. Андрій стане єдиним представником хмельничан у «Матчі зірок». Його партнерами на майданчику можуть стати: воротарі Євген Іваняк («ХІТ») та Андрій Пітуля («Енергія»), а також універсали Олександр Педяш, Орест Боргун (обидва - «ХІТ»), Максим Мануйленко, Ігор Салтанов, Віктор Кравцов (всі - «Кардинал-Рівне»), Степан Струк, Тарас Кузь, Віталій Радевич (всі - «Енергія») та Сергій Литвиновський («ІнБев/НПУ»)

Зауважимо, що цей поєдинок у прямому ефірі транслюватиме телеканал «XSPORT».