FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
30 Квітня, 2024

Футбол. «Агробізнес» поповнився першим новачком

Євген Чепурненко став гравцем волочиського клубу. Фото: прес-служби ФК "Агробізнес"

Клуб уклав угоду на рік із екс-півзахисником чернігівської «Десни».

Євген Чепурненко – гравець волочиського «Агробізнесу». Він став першим новачком у 2019 році, який поповнив склад представника Хмельниччини в першій футбольній лізі чемпіонату України під час зимової паузи.

«Безумовно, до відновлення чемпіонату, ми плануємо ще підсилити наш склад, - каже гововний тренер «Агробізнесу» Андрій Донець. – Як відомо, вже 9 лютого в Хмельницькому розпочнеться турнір за участю восьми команд, під час якого ми не лише здобуватимемо ігрову практику, а й переглядати потенційних новачків клубу».

Євген Чепурненку 29 років. У чемпіонатах України в Професійнальній футбольній лізі він провів 328 матчів, в яких забив 74 голи. Найдовшу частину кар’єри футболіст, який родом із Запорізької області, провів у чернігівській «Десні», за яку виступав у 2015-2018 роках. У 2018 році Євгеній перейшов до харківського «Геліоса», який згодом припинив своє існування. Тоді Чепурненко вирушив до Білорусі, де виступав у вищій лізі за могильовський «Дніпро». Там він відіграв шість матчів.

Контракт на рік із «Агробізнесом» Євген Чепурненко уклав першого лютого. Саме цього дня в нього ще й народилася донька. Невдовзі молодий батько приєднається до волочиської команди.

Нагадаємо, «Агроібзнес» у першій лізі після 18 турів посідає 14 місце. Свій наступний матч у чемпіонаті команда має зіграти 24 березня в Волочиську проти ФК «Суми».

Читайте також: «Поділля», «Агробізнес» та вінницька «Нива» зіграють у Хмельницькому (КАЛЕНДАР МАТЧІВ)